Home > 2016 Dezvoltare Puternica Pentru Arval La Nivel Mondial

2016: Dezvoltare puternică pentru Arval la nivel mondial

2016: Dezvoltare puternică pentru Arval la nivel mondial

Company News
Luni, Aprilie 3, 2017

Trecând de pragul de 1 milion de vehicule în noiembrie, Arval a acumulat 1.028.142 autovehicule închiriate in leasing operational, la nivel mondial, la sfârșitul lui 2016 (în creștere cu 8.4% în anul 2015).  

- 326.150 vehicule au fost comandate de Arval în 2016 (cu 24% mai mult decât în 2015), și societatea a vândut 248.914 de vehicule (în creștere cu 27%)
Arval Franța a crescut cu peste 4% la sfârșitul anului cu 290.216 de autovehicule închiriate 

2016, un an de dezvoltare organică susținută pentru Arval

Dezvoltarea organică a flotei auto Arval la nivel mondial a fost de 8,4% în 2016, depășind în mod semnificativ creșterea medie inițială de 6%. O creștere susținută atât de piețele istorice ale Arval din Franța, Marea Britanie, Spania și Italia, cu o creștere globală de 7% în flota de autovehicule închiriate și o creștere de două cifre în numeroase țări precum Austria (15%), Brazilia (14%), Ungaria (10%), Luxembourg (13%), Polonia (15%) și Republica Cehă (19%). 

În cursul anului, Arval a furnizat un program de integrare la nivel european pentru GE Fleet Services, care a fost achiziționat de Arval la sfârșitul anului 2015. Acoperind peste 160.000 de autovehicule în 12 țări, acest program continuă să fie un succes. Peste 900 de angajați s-au alăturat societății și în prezent își concentrează entuziasmul și talentul pe contribuția la dezvoltarea Arval și asigurarea primelor succese operaționale și comerciale. 

Arval este prezentă în 28 de țări,  în urma achiziției Relsa din Brazilia și alianței sale cu același grup din Peru și Chile. Cu aproximativ 30.000 de autovehicule închiriate în aceste trei țări, Arval  își consolidează poziția în America Latină. Element-Arval Global Alliance – piatra de temelie a afacerii internaționale a societății – se extinde și ea prin adăugarea unui nou membru, RDA Renting, care își desfășoară activitatea în Argentina și Uruguay. Alianța acoperă în prezent 50 de țări pentru a oferi flotelor internaționale servicii de înaltă calitate la nivel mondial. 

Toate acestea au făcut-o pe Arval să atingă in noiembrie anul trecut, un prag istoric de un milion de vehicule în leasing operational full-service la nivel mondial. Această performanță fără precedent consolidează leadershipul Arval pe piața europeană de leasing operational multibrand și statutul său ca grup cheie la nivel global.  

"2016 a fost un an nemaipomenit pentru Arval", a declarat Directorul Executiv al Arval Philippe Bismut. "Vehiculul cu numărul un milion a marcat o cotitură clară în istoria societății noastre. Simbolizează strategia noastră și angajamentul susținut dovedit de oamenii noștri”.  

Arval Romania: succes prin calitatea serviciilor

Arval și-a consolidat poziția pe piața din România înregistrând o creștere de 9% a flotei în leasing operational full-service și o impresionantă creștere de 23% a numărului de clienti. Performanțele realizate de Arval România în 2016 sunt rezultatul direct al investițiilor în dezvoltarea calității oferite clienților companiei și implicit utilizatorilor care conduc mașinile Arval.


“2016 s-a aliniat tendinței exacte a ultimilor ani ai Arval România, aducând creșteri sistematice ale flotei, ale numărului angajaților și noilor clienti, precum și o creștere a performanței și consistenței afacerii noastre. Preocupările noastre constante față de nivelul de expertiză a consultanților noștri și excelența în livrarea serviciilor au constituit bazele acestei creșteri.  Feedback-ul ce vine de la clienții noștri, transpus într-un NPS (Net Promoter Score), îmbunătățit constant de-a lungul anului, reprezintă confirmarea angajamentului companiei față de clienți și adeziunea la valorile Arval, excelent rezumate în sloganul nostru: “We care about cars, we care about you.” declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România. 

Despre Arval 

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi - profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale - soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6,400 de angajaţi. Flota totală deţinută de ARVAL în întreaga lume ajunge la 1,028,142 de autovehicule. ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking.

Despre BNP PARIBAS  

BNP Paribas este una dintre cele mai importante bănci din Europa, având sedii peste tot în lume. Este prezentă în 74 de țări, cu mai mult de 190.000 de angajați, dintre care peste 146.000 în Europa. Grupul deține poziții cheie în trei activități principale: Piețe Interne și Servicii Financiare Internaționale (a căror rețele de retail banking și servicii financiare sunt incluse în Retail Banking & Services) și Corporate & Institutional Banking, care deservește două francize: clienți corporativi și investitori instituționali. Grupul își ajută toți clienții (individuali, asociații comunitare, antreprenori, IMM-uri, clienți corporate și instituționali) să își realizeze proiectele prin intermediul soluțiilor care includ finanțare, investiții, economii și asigurări.  

În Europa, Grupul are patru piețe interne (Belgia, Franța, Italia, Luxembourg), iar BNP Paribas Personal Finance este lider în ceea ce privește creditarea. BNP Paribas își extinde modelul integrat de retail-banking în țările mediteraneene, în Turcia, în Europa de Est și o mare rețea în partea de vest a Statelor Unite. În ceea ce privește activitățile de Corporate & Institutional Banking și International Financial Services, BNP Paribas se bucură de poziții de top în Europa, o prezență puternică în America și de un business solid și care evoluează rapid în Asia-Pacific. 

www.bnpparibas.com