Home > Arval Cafe

Arval Cafe

CE ESTE ARVAL CAFÉ?

Poate locul unde prietenii se aduna si deapana amintiri in timp ce savureaza o cafea buna. Poate fi scuza pentru o pauza in care sa privim inapoi cu placere, spre cele mai trainice prietenii si cele mai solide parteneriate legate de-a lungul timpului. Poate fi momentul in care ne amuzam cand ne-amintim intamplarile pe care ni le-a scos in cale viata. Poate fi ragazul in care ne multumim unii altora pentru momentele frumoase petrecute impreuna.

Arval Café este toate acestea si ceva mai mult: este spatiul unde ne intalnim si evocam prieteniile legate in timp si, in acelasi timp, un bun prilej de a lega altele noi. Locul in care ne putem intoarce oricand vrem sa ne impartasim cu lumea toate amintirile frumoase.

De ce? Pentru ca la Arval nu construim doar relatii de business, ci, de 11 Ani, legam prietenii adevarate!

ARVAL CAFÉ - SEZONUL 1

Deschidem seria Arval Café cu primul "sezon" de amintiri la o cafea depanate de doi "barista" Arval, Dan Boiangiu si Andrei Biro, impreuna cu o mica parte dintre prietenii castigati in cei 11 ani Arval in Romania.

Hai sa privim impreuna un rezumat al acestui prim sezon si ramai cu ochii pe noi in perioada care urmeaza: in fiecare saptamana vom adauga cate un episod complet al acestor frumoase povesti de prietenie.