Home > Arval Lanseaza Aplicatia My Arval Mobile

ARVAL LANSEAZĂ APLICAȚIA MY ARVAL MOBILE

ARVAL LANSEAZĂ APLICAȚIA MY ARVAL MOBILE

Marţi, Noiembrie 21, 2017

Arval România sărbătorește cea de-a unsprezecea aniversare pe piața locală lansând My Arval Mobile, o aplicație specială pentru toți clienții săi și pentru șoferii vehiculelor din flota în leasing operațional.

Noua aplicație este acum mai intuitivă, mai dinamică și mai ușor de utilizat, oferind funcții adaptate nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor autovehiculelor: reactivitate, economie de timp și organizare optimizată.

My Arval Mobile – o aplicație concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor autovehiculelor Arval

Oferirea de informații actualizate și ușor de accesat este unul dintre cei mai importanți factori pentru o relație de succes între Arval și șoferi, deoarece un conducător auto conștient poate face cele mai bune alegeri pentru el și pentru mașină. My Arval Mobile a apărut ca cel mai bun răspuns la această situație, oferind o serie de facilități extrem de importante, cum ar fi:

  • My vehicle(Autovehiculul meu): întreaga gamă de informații practice despre mașină, inclusiv modelul mașinii, numărul de înmatriculare, consumul de carburant, data de încheiere a contractului, procedura de returnare a autovehiculului etc.;
     
  • Around me (In apropiere): geo-localizare și o funcție de căutare pentru cel mai apropiat service partener Arval pentru întreaga gamă de servicii, de la mentenanță și reparații ale caroseriei la gestionarea carburantului, anvelope și multe altele;
     
  • My services (Serviciile mele): un memento al serviciilor incluse în contract (asigurare, mentenanță, și asistență rutieră), întreaga listă a partenerilor de service și acces direct către Arval Servicii Clienți;
     
  • My digital wallet (Portofel digital): disponibilitate imediată a documentelor vehiculului (certificat de înmatriculare, card Arval, permis de conducere etc.).

 

Aplicația My Arval Mobile va fi actualizată în mod regulat pentru a putea fi adăugate funcții noi, solicitate de clienti, ce vor simplifica viața șoferilor. De exemplu, aplicația va putea oferi plăți directe pentru carburant, localizarea celor mai apropiate parcări sau alte funcții similare, totul în întâmpinarea nevoilor exprimate de clienți. Cu aplicația My Arval Mobile, conducatorul auto este poziționat în centrul strategiei Arval, având ca obiectiv oferirea unei experiențe îmbunătatite. Aplicația My Arval Mobile poate fi descărcată gratuit atât pe dispozitivele cu iOS, cât și pentru Android.

”Trăim în era digitală iar nevoia unui flux de date și informații consistente este în continuă creștere pe piața leasingului operațional. Aplicația My Arval Mobile este soluția pe care specialiștii noștri au propus-o pentru o abordare mai prietenoasă, mai modernă, mai aproape de nevoile utilizatorului și suntem încântați că această soluție inovatoare a venit la timp pentru cea de-a unsprezecea aniversare în România. Aplicația oferă o experiență complet nouă prin introducerea unor funcții pentru accesarea mai rapidă a serviciilor Arval, oferind conducătorilor auto informațiile și documentația specifică autovehiculelor de care au nevoie, când și unde au nevoie”, declară Dan Boiangiu, Director General Arval România.