Home > Arval Primit Nivelul de Aur La Ecovadis

Arval a primit nivelul de aur la EcoVadis

Arval a primit nivelul de aur la EcoVadis

Arval
Vineri, Aprilie 8, 2016

EcoVadis este o platformă de colaborare care permite societăților să evalueze performanța de mediu și socială a furnizorilor globali.  Clienții folosesc ratingul EcoVadis atunci când aleg noi furnizori sau atunci când evaluează furnizorii cu care au deja un contract. Evaluarea din 2015 a arătat că Arval este în primii 13% din furnizorii din industria noastră, cu 20 de puncte peste punctajul mediu.  

EcoVadis se bazează pe Tabelul de Punctaje pentru sustenabilitate, un sistem de punctare ușor de utilizat pentru monitorizarea performanței CSR pe baza a 21 de criterii structurate pe patru teme:  

1. Mediu

2. Practici de Lucru

3. Etică

4. Lanțul de Aprovizionare

 

Deși toți furnizorii evaluați de EcoVadis au obținut în medie 41.8/100, Arval a obținut un punctaj global de 62/100. Acest rezultat excelent i-a adus societății Arval Nivelul de Recunoaștere Aur de la EcoVadis. 

Arval se află printre primii 13% furnizori din industria noastră cu un punctaj global și una dintre cele mai bune pe criterii de mediu cu un punctaj de 80/100 pentru această termă. Arval consideră că este datoria sa să facă tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra mediului precum și să crească gradul de conștientizare în rândul clienților săi și să îi ajute și pe aceștia să le reducă pe al lor.

De mulți ani, Arval a dezvoltat diverse activități atât în amonte, prin cercetare și discuții cu producători, și în aval, cu clienți și colegi.