Home > Internship in cadrul departamentului Comercial

Internship in cadrul departamentului Comercial

Internship
Team category: 
Comercial
Work experience level: 
<2 ani
Level of expertise: 
N/A
Minimum study level: 
Universitate
Your missions: 

Arval Romania cauta deschizatori de drumuri.

Internship platit, 3 luni, cu posibilitate de angajare permanenta; pozitie deschisa in cadrul departamentului Comercial. Cautam varfuri de lance, care stiu ca orice oportunitate incepe cu o conversatie; in cazul nostru, una telefonica.

Ce urmeaza dupa „Buna ziua” in timpul apelului?:

  • Prezinti clientului, pe scurt, compania, industria si activitatea noastra cu scopul clar de a stabili o intalnire cu unul dintre reprezentantii Arval.
  • Unii interlocutori sunt dificili; altii sunt deschisi si apreciaza apelul pentru ca tocmai cautau o solutie de leasing operational. Mix-ul dintre categorii nu este aproape niciodata echilibrat insa aceasta este provocarea.
  • Zambesti indiferent de rezultat si nu te lasi descurajat de un refuz. In acelasi timp, orice intalnire obtinuta este o victorie.

 

Dupa terminarea apelului notezi informatiile in sistemul informatic care ruleaza pe ecranul din fata ta. Stabilesti daca vocea de la capatul celalalt al telefonului  vine cu potential de vanzare sau, in cel mai fericit caz, setezi in calendarul colegului tau o intalnire. 

Jobul tau nu se termina insa aici. Pana la semnarea propriu-zisa a contractului iti asisti colegii in pregatirea intalnirilor si a materialelor necesare, pregatesti oferte de pret, poti fi implicat in procese de licitatie si alte activitati interesante. 

La finalul procesului se incheie un contract. Vei invata si aici tainele unei vanzari reusite in industria leasing-ului operational si, mai mult, cum poti influenta, asigura si intregi profitabilitatea unei companii printr-un contract bine facut.

Ce ar mai trebui sa cunosti inainte sa aplici:

  • Nu e nevoie sa ai experienta de 22 ani cand probabil ai 21 neimpliniti. Te invatam noi insa ne asteptam la deschidere din partea ta.
  • Arval este una din cele mai bune scoli de management prin simplul fapt ca punem pret si alocam resurse considerabile pentru a pregati oamenii. E simplu. Un om bun este profitabil.
  • In proportie de  >80%, toate internship-urile anterioare s-au transformat in angajari permanente. Unele au rezistat testului timpului si iata ca sarbatorim promovarile multiple ale colegilor.
  • E frumos la Arval, se leaga prietenii.

 


Daca ai ajuns pana in acest punct si vrei sa ne trimiti un CV, il asteptam cu interes pe adresa hr.recrutare@arval.ro

Aplica acum

Files must be less than 10 MB.
Tipuri de fișiere permise: pdf doc docx odt.
Files must be less than 10 MB.
Tipuri de fișiere permise: pdf doc docx odt.

Our Recruitmenet Process

Posting of the announcement
#01
Reading nominations
#02
Interview
#03
Feedback
#04