Home > Arval blog > 3 avantaje intr-un singur contract de leasing operational

3 avantaje intr-un singur contract de leasing operational

3 avantaje intr-un singur contract de leasing operational

Luni, Decembrie 24, 2018

Stim deja ce inseamna leasing operational, de aceea este momentul sa vedem care sunt avantajele unui contract de leasing operational incheiat cu Arval Romania. Atat companiile mari, cat si cele de dimensiuni medii si mici au nevoie sa isi creeze un sistem de resurse interne care sa eficientizeze munca zilnica si sarcinile angajatilor. Mobilitatea este una din resursele pe care o companie cauta sa o rezolve pentru a solutiona transportul angajatilor. Aici intervine leasingul operational. Care sunt avantajele unui contract de leasing operational?

  1. O flota de masini performanta si personalizata

Nevoia de mobilitate a fiecarei companii este diferita, de aceea Arval Romania pune la dispozitia clientilor flote de masini performante si personalizate. Orice manager de companie care doreste sa obtina o flota de masini sau sa o mareasca pe cea existenta prin intermediul unui contract de leasing operational, beneficiaza de o oferta personalizata din partea Arval, dar si de asistenta si consiliere la semnarea contractului. Pe scurt, orice companie isi poate alege o flota de masini in functie de necesitatile din companie in acel moment si poate opta pentru orice model de masini din oferta Arval Romania.

  1. Avans 0 la incheierea contractului

Unul din cele mai mari avantaje ale unui contract de leasing operational este lipsa avansului la incheierea contractului. Acesta este unul din lucrurile care diferentiaza un contract de leasing operational de un contract de leasing auto. Firmele care au nevoie de flote de vehicule pot lua masini in rate fara avans, unicul cost fiind rata lunara stabilita la incheierea contractului. Daca si tu doresti un contract de leasing auto fara avans pentru compania ta, la Arval avem cele mai bune oferte pentru tine.

  1. Toate serviciile acoperite

Un beneficiu major de care orice companie poate beneficia intr-un contract de leasing operational este acoperirea tuturor serviciilor de catre firma de leasing. Singura responsabilitate a unui manager de flota sau de companie atunci cand incheie un contract de leasing operational este rata ce trebuie achitata lunar. Toate serviciile de care un sofer sau un manager de flota este responsabil, cum ar fi schimbarea pneurilor, asistenta rutiera sau intretinerea masinii, sunt acoperite de catre Arval Romania.

In concluzie, un contract de leasing operational este foarte avantajos pentru orice manager de companie ce cauta solutia de mobilitate potrivita pentru firma sa. Daca crezi ca un contract de leasing operational la Arval Romania ti s-ar potrivi, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 021 206 03 00.