Home > Arval blog > Arval lanseaza “The Journey Goes On” pentru a raspunde nevoilor specifice de sustinere a repornirii economice.

Arval lanseaza “The Journey Goes On” pentru a raspunde nevoilor specifice de sustinere a repornirii economice.

Arval lanseaza “The Journey Goes On” pentru a raspunde nevoilor specifice de sustinere a repornirii economice.

Joi, Mai 21, 2020

Arval, specialistul in leasing operational si unul din leaderii conceptului de mobilitate la nivel mondial, isi adapteaza in permanenta produsele si ofertele anticipand nevoile clientilor. Arval lanseaza astazi o oferta comprehensiva special creata pentru contextul dificil post-pandemie, pentru a fi alaturi de clientii care sunt afectati de consecintele economice generate de aceasta, dar mai important, de a-i ajuta sa isi reporneasca in mod eficient afacerea, cu solutii de mobilitate sigure, sustenabile si eficiente.

4 DIRECTII PRINCIPALE ALE PACHETULUI DE REPORNIRE ECONOMICA

1. Masina ta. PE LOC! – inchiriere flexibila si imediata sub forma unui produs nou: Mid-Term Rental (MTR).
2. Leasing sustenabil – intampinam nevoile clientilor prin oferte variate de vehicule electrice si hibride.
3. Adaptare operationala deplina – pentru a respecta atat regulile de distantare sociala cat si pentru a asigura interactiuni sigure pentru sanatatea utilizatorilor de vehicule Arval.
4. Optimizarea costurilor prin extinderile contractuale – identificarea celor mai bune solutii de optimizare a duratei contractuale pentru a obtine diminuarea ratelor viitoare.

 

Odata cu inceperea crizei Covid-19, Arval a luat toate masurile de sustinere a clientilor sai astfel incat sa fie afectati la minim de restrictiile impuse. Ulterior relaxarii restrictiilor,  se evidentiaza noi trenduri de mobilitate: largirea scopului muncii de acasa, folosirea mai intensa a serviciilor door to door, cresterea asteptarilor de dezinfectare si protectie, precum si nevoia de solutii alternative de mobilitate. Pentru a sprijini clientii sai, companii, - de la multinationale foarte mari, pana la IMM-uri si microintreprinderi - Arval lanseaza oferta “The Journey Goes On” (“Calatoria continua”).

"Acum cateva luni Arval a adoptat  noul sau slogan “For the many journeys in life” (“Pentru multiplele calatorii ale vietii”). Astazi mai mult ca oricand, consideram ca misiunea noastra este sa ajutam clientii si angajatii lor sa treaca cu bine prin noua “calatorie” dificila in care tocmai am fost angrenati impreuna. Ei toti ne solicita  mai multa flexibilitate, la fel ca si mai multa siguranta. Dorim sa venim in intampinarea lor si “The Journey Goes On” (“Calatoria continua”) este exact raspunsul nostru.”, a comentat Alain van Groenendael, CEO-ul Grupului Arval.

In situatia curenta, masina personala reprezinta cea mai sigura optiune de transport. Trebuie sa fie accesibila, cu un contract flexibil si disponibila imediat. Acestea sunt ingredientele produsului Mid-Term rental care, pe scurt ofera clientilor:

- O solutie full-service, flexibila, simpla si la un pret competitiv care raspunde nevoii de mobilitate pentru perioade intre 1 si 24 luni.
- Gama variata de vehicule din toate clasele auto,.
- Disponibilitate imediata – stocuri suficiente de vehicule dezinfectate, disponibile imediat pentru inchiriere chiar si pentru cateva luni, adaptate pentru angajatii care prefera o solutie mai sigura fata de mijloacele de transport in comun. .
- Durata flexibila – adaptarea duratei la nevoia clientului, chiar si in timpul contractului .
- Livrare si retur rapid – prin simplificarea proceselor si livrarea la sediul clientului

Arval a fost intotdeauna alaturi de clientii sai. De la inceperea pandemiei, Arval a oferit ajutor clientilor aflati in dificultate, printre altele, revizuind conditiile contractuale, in special prin extensia duratei. Oferta “The Journey Goes On” (“Calatoria continua”) este construita exact in acelasi spirit, de a reduce costul mobilitatii astfel incat revenirea la normalitate sa fie mult mai usoara.

Campania “The Journey Goes On”se va lansa in mod progresiv incepand cu 9 teritorii principale (Franta, Italia, Anglia, Spania, Germania, Olanda, Polonia, Belgia si Romania) urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se extinda in toate tarile in care Arval activeaza.