Home > Arval blog > Cele mai bune sfaturi ale reprezentantilor Arval in alegerea contractului de leasing operational

Cele mai bune sfaturi ale reprezentantilor Arval in alegerea contractului de leasing operational

Cele mai bune sfaturi ale reprezentantilor Arval in alegerea contractului de leasing operational

Luni, Martie 18, 2019

Unul dintre serviciile pe care compania de leasing operational Arval le ofera inca inainte desemnarea contractului este consultanta permanenta din partea reprezentantilor Arval. O asemenea decizie presupune cantarirea cu atentie a detaliilor despre toate tipurile de leasing operational, auto rulate sau financiar. Arval va pune la dispozitie un consultant pe tot parcursul procesului de alegere si semnare a contractului de leasing operational. Iata care sunt cele mai bune sfaturi ale reprezentantilor Arval in alegerea contractului:

1. Consultati-va cu un reprezentant al companiei de leasing

De obicei auzim termenul „leasing” in diferite contexte, de la diferite cunostinte, prieteni sau familie. Fiecare dintre acestia are o parere si o experienta legata fie de leasingul operational auto sau financiar pentru diverse achizitii, dar toate sunt diferite. Suntem indivizi sau companii unice, iar fiecare dintre noi experimenteaza si comunica in felul sau, in functie de perceptie sau bazat pe experiente anterioare.

Sfatul nostru este acela de a consulta un reprezentant al companiei de leasing operational inainte de a lua o decizie bazata pe experientele altor persoane. Acesta va poate ajuta sa intelegeti mai bine ce este leasingul operational, ce presupune acesta si ce contin pachetele de servicii pe care le puteti achizitiona.

2. Alegeti o oferta personalizata

Arval pune foarte mult accentul pe relatia dintre companie si clientii acesteia, incercand intotdeauna sa-i cunoasca cat mai bine pentru a le oferi cele mai potrivite servicii, personalizate in functie de asteptari. Account Manager-ul este persoana care se va asigura ca aceste valori ale companiei sunt evidentiate in relatia cu clientii si ca veti avea la dispozitie suport pentru a face cele mai bune alegeri pe toata durata contractuala.

Account Manager-ul desemnat pentru a va oferi experiente personalizate in functie de compania voastra, dar si in functie de utilizatorii vehiculelor din cadrul flotei, este certificat pentru negocierea celor mai bune avantaje pentru voi, pentru gestionarea operatiunilor de service sau de reparatii ale vehiculelor. Va puteti baza pe un profesionist dedicat companiei voastre, care va crea o relatie de lucru stransa cu voi si utilizatorii vostri.

3. Oferiti atentie specificatiilor tehnice pe care vehiculul le are

Companiile de leasing operational ofera o gama larga de produse si de pachete de servicii, incepand cu leasing operational pe termen scurt pana la servicii precum schimbul de anvelope. Oimportanta considerabila in alegerea unui vehicul ce se modeleaza pe nevoile si asteptarile companiilor si a utilizatorilor produselor o reprezinta interesul fata de specificatiile tehnice ale vehiculului.

Reprezentantii Arval recomanda tuturor utilizatorilor sau viitorilor utilizatori de vehicule Arvalsa acorde o importanta sporita tipului de carburant, marimii vehiculului, cutiei de viteze, anuluide productie, motorizarii, dar si numarului de cai putere necesar. In functie de aceste specificatii tehnice, de marimea companiei, numarul viitorilor utilizatori si activitatile pentru care este inchiriat vehiculul, clientul poate lua cea mai buna decizie.

4. Optati pentru un vehicul hybrid

In ultimii ani, una dintre cele mai mari provocari a fost constituita de incurajarea conducerii ecologice, dar si de promovarea unui comportament adecvat in trafic, inclusiv respectarea drumurilor pe care ne deplasam cu vehiculul.

Din fericire, incercarile de a promova condusul ecologic au dat roade, anual achizitia masinilor de tip hybrid dublandu-se. In ultimii doi ani, Arval alaturi de clientii sai, a reusit sa introduca pe piata leasingului operational numeroase produse, oferte si pachete de servicii pentru autoturisme hybrid. Compania incurajeaza in continuare diminuarea emisiilor de noxe, a consumului de carburant si recomanda folosirea masinilor hybrid sau electrice.

5. Bucurati-va de experientele digitale oferite de companie

Evolutia digitala pe majoritatea pietelor precum retail, agricultura, dar si domeniul bancar sunt uluitoare. De la roboti care fac platile pana la algoritmi ce calculeaza predispozitia unei persoane la o anumita boala sau anomalie. 

Arval se raliaza la acest trend global si ofera clientilor solutii digitale pentru a facilita accesarea tuturor informatiilor despre flota de vehicule, precum si toate mesajele primite de la Arval, o arhiva de documente, inclusiv facturi, amenzi si orice alte elemente de care puteţi avea nevoie. Rolul acestor solutii digitale este acela de a fi conectati in permanenta cu flota, dar si cu soferii vostri.

Urmand recomandarile expertilor in leasing operational Arval, vei lua cele mai bune decizii pentru mobilitatea companiei tale, evolutia sa, dar si pentru mediul inconjurator. Daca ai nevoie de mai multe detalii sau doresti sa programezi o intalnire cu echipa Arval, nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon de pe pagina www.arval.ro .