Home > Arval blog > Eficientizarea resurselor – 4 motive sa alegi leasingul operational

Eficientizarea resurselor – 4 motive sa alegi leasingul operational

Eficientizarea resurselor – 4 motive sa alegi leasingul operational

Marţi, Octombrie 2, 2018

Atunci cand te gandesti sa cresti mobilitatea din companie, trebuie sa ai in vedere toate optiunile disponibile pentru afacerea ta. Iar atunci cand trebuie sa alegi intre a cumpara o masina si a o inchiria in regim de leasing operational, noi suntem de parere ca a doua varianta ar putea veni la pachet cu numeroase beneficii pentru companie.

Leasingul operational este un tip de leasing auto fara avans, dedicat exclusiv companiilor ce au nevoie de solutii de mobilitate optime, adaptate afacerii lor. Arval Romania dispune de o oferta variata pentru diferite tipuri de companii si cerintele acestora.

Achizitionarea unei masini presupune plata sumei integrale catre distribuitor, lucru care poate ingreuna situatia financiara a unei companii. Atunci cand mizezi pe o solutie de leasing operational, beneficiezi de masini in rate fara avans, iar oferta va fi croita pentru cerintele din compania ta.

Un alt motiv este ca, pentru o masina in leasing auto, valoarea reziduala poate reduce ratele de leasing in cazul in care aceasta este mai mare. Insa, pentru persoanele juridice se recomanda o rata de leasing mai mare si o valoare reziduala mai mica, ce va fi achitata la finalul contractului. 

Motive pentru care trebuie sa alegi un contract de leasing operational

  1. Nu ai nevoie de suma necesara pentru achizitionarea flotei de masini cu banii jos

Daca ai indoieli cu privire la a cheltui banii firmei pentru achizitionarea directa a unei masini, atunci opteaza pentru leasing auto fara avans. Vei primi exact masinile de care ai nevoie pentru a asigura mobilitatea in companie, vei plati o rata fixa pe luna, iar restul costurilor vor fi acoperite de firma de leasing operational.

  1. Fara riscuri

Ca proprietar al unei masini, ai mai mult control asupra distantei parcurse si a modului in care masina este folosita. Masinile flotei vor fi insa conduse de angajatii companiei, de aceea nu vei putea supraveghea in totalitate utilizarea acestora. Alegand optiunea de leasing operational, nu te vei supune niciunui risc.

  1. Kilometraj anual decis impreuna cu tine

Fiecare companie are nevoie de un grad mai mic sau mai mare de mobilitate. In cadrul unui contract de leasing operational, iti poti eficientiza resursele din companie pentru a acoperi nevoia de transport intr-un mod inteligent. Tu decizi care este kilometrajul anual de care compania ta are nevoie.

  1. Fara costuri in plus

La Arval cheltuielile de mentenanta si revizie sunt suportate de companie, fara ca tu sa mai trebuiasca sa platesti costuri in plus.

Leasingul operational este una din cele mai bune solutii de mobilitate pentru companiile care au nevoie de eficienta in asigurarea transportului pentru angajati. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la adresa de e-mail info@arval.ro sau la numarul de telefon 0800 080 285.