Home > Arval blog > Playlist-ul care te îmbie la condus

Playlist-ul care te îmbie la condus

Playlist-ul care te îmbie la condus

Miercuri, Octombrie 31, 2018

Să conduci poate fi o reală plăcere, în special atunci când nu ești presat de termene limită, stres sau alte responsabilități. Pe lângă calitatea lui de a fi util în dezvoltarea mobilității personale, condusul poate fi privit și ca un hobby pe care îl practici pentru plăcere, pentru a îți dezvolta atenția sau pentru a îți învinge anumite temeri. Chiar dacă ești șoferul propriei tale mașini sau conduci un autovehicul închiriat prin leasing auto fără avans, sigur ești interesat de cum ai putea să faci călătoriile tale mai plăcute.

Un lucru foarte important la volan este playlist-ul ales. Chiar dacă pare un lucru minor, mulți șoferi nu ar mai privi la fel activitatea de a conduce fără muzica potrivită care să îi însoțească în călătoriile lor. Cum să faci cel mai bun playlist pentru tine? Hai sa vedem împreună cum arată playlist-ul care te îmbie la condus!

  1. Muzica te ajută să te concentrezi

Atunci când conduci trebuie să fii concentrat și mereu atent, chiar dacă acest lucru a devenit deja pentru tine un automatism. Pentru playlist-ul tău din mașină te poate ajuta, în acest caz, muzică pe care să te poți concentra sau care să cânte în fundal. Unii șoferi găsesc ajutor în muzica clasică, iar pe alții muzica pop îi poate ajuta să se concentreze. Găsește stilul potrivit pentru tine și îți va fi mult mai ușor să te concentrezi la drum lung!

  1. Playlist-uri tematice

Dacă și tu ești șofer, probabil faci mai multe tipuri de călătorii – de business, de plăcere, drumuri până acasă sau drumuri în străinătate. Pentru fiecare astfel de călătorie ar fi bine să ai un playlist tematic care să te ajute să intri în starea potrivită pentru acel drum, dar și pentru destinația aleasă. De exemplu, atunci când pleci de Crăciun acasă să îți vizitezi familia, poți include în playlist cântece de sărbătoare sau care îți aduc aminte de copilărie și adolescență. Pentru călătoriile de business cu mașina ta închiriată prin leasing auto fără avans, poți asculta podcast-uri sau cărți audio sau poți opta pentru muzica ta preferată. Atunci când pleci în excursie cu familia sunt foarte potrivite cântecele dedicate grupurilor sau de călătorie.

  1. Un playlist pe gustul tău

Dacă îți place să conduci de unul singur și simți că așa îți găsești liniștea după zilele încărcate, încearcă să completezi experiența cu un playlist pe gustul tău. Melodiile tale preferate se vor regăsi în acest playlist iar noi îți garantăm că veri reuși să te relaxezi mult mai bine la volan și să ai călătorii din ce în ce mai reușite!