Home > Arval blog > Servicii incluse in pachetul de leasing operational de la Arval

Servicii incluse in pachetul de leasing operational de la Arval

Servicii incluse in pachetul de leasing operational de la Arval

Luni, Ianuarie 14, 2019

„Noi gestionam flota, iar voi detineti controlul” este motto-ul Arval in ceea ce priveste gestionarea flotei tale de vehicule si a serviciilor incluse in pachetul contractual. Angajamentele Account Managerilor, a echipei acestora, dar si ale consultantilor Arval includ numeroase activitati si servicii ce constituie trei piloni importanti pentru compania de leasing operational si clientii acesteia:

1. Recomandari din partea consultantilor si managerilor Arval

Inainte de semnarea unui contract pe termen lung sau pe termen scurt pentru inchirierea unei flote auto Arval, un consultant este in permanenta alaturi de tine. Alegerea termenilor contractuali va deveni mult mai usoara datorita recomandarilor din partea Arval. 

Pentru a afla compatibilitatea companiei de leasing operational cu organizatia voastra, dar si pentru a fi mai siguri de alegerea pe care o faceti semnand un contract de leasing operational Arval, va stam la dispozitie cu recomandari. Acestea se refera la politica auto, dar si la aspectele de zi cu zi referitoare la gestionarea flotei.

2. Gestionarea flotelor voastre

O mare parte din atentia companiei, dar si a clientului se indreapta catre gestionarea flotei, a soferilor si a serviciilor acoperite de contractul Arval. Vom fi atenti la necesitatile din companiile voastre, pentru a personaliza oferta si a va oferi cea mai buna solutie de mobilitate.

Account Manager-ul este punctul vostru de contact in toate aspectele de zi cu zi ce privesc serviciile furnizate de Arval. Aici sunt incluse negocierea celor mai bune avantaje pentru voi sau gestionareaoperatiunilor de service si de reparatii ale vehiculelor din flota Arval.

Alaturi de Account Manager este in permanenta o echipa alcatuita din experti operationali, care realizeaza programari pentru repararea masinilor, asigura vehicule de inlocuire si realizeazanumeroase alte operatiuni. Account Team este intotdeauna pe faza pentru a va reaminti ca estenecesara schimbarea pneurilor, a lichidului de frana sau de racire, dar si pentru a usura toateactivitatile ce va retin masina in service sau orice tip de reparatii.

3. Furnizarea datelor corespunzatoare

Va stam indeaproape pentru a gestiona cum se cuvine relatia dintre client si companie si pentru a ne asigura ca nevoile si dorintele voastre sunt acoperite de catre Arval. 

Prin intermediul digitalizarii si a noilor aplicatii Arval ce monitorizeaza flotele voastre de vehicule, starea, incidentele si istoricul acestuia, suntem pregatiti pentru a va furniza toate datele necesare. Indiferent ca este vorba despre un raport detaliat sau date punctuale legate de activitatea dintre compania ta si Arval sau activitatea flotei tale. Suntem aici in orice moment.

Suntem dedicati indeplinirii promisiunilor noastre si ne dorim sa oferim cele mai bune solutii si servicii de leasing operational, de aceea va invitam sa ne contactati pentru a programa o intalnire cu unul dintre consultantii Arval. Mai multe detalii despre pachetele Arval si serviciile incluse puteti gasi pe www.arval.ro