Home > Arval blog > Sprijin pentru companii: o noua solutie de leasing

Sprijin pentru companii: o noua solutie de leasing

Sprijin pentru companii: o noua solutie de leasing

Luni, Iulie 22, 2019

Mediul antreprenorial este dinamic si mereu in schimbare, de aceea managerii sunt nevoiti sa gaseasca solutii bune si eficiente rapid. Nu este mereu simplu, de aceea o noua solutie de leasing auto de la Arval vine in sprijinul companiilor de orice dimensiune, pentru eficientizarea mobilitatii, fara griji in plus.

De la start-up-uri la corporatii, antreprenorii si managerii de flota cunosc provocarile gestionarii unui parc auto intern – de la probleme care pot aparea pe teren, cand trebuie actionat rapid, pana la costurile de intretinere a masinilor pe termen lung, toate aceste lucruri inseamna resurse pierdute. In astfel de situatii, e bine sa te poti baza pe sprijinul unei companii specializate in leasing operational, care poate prelua responsabilitatea administrarii flotei de masini cu tot ce decurge din acest proces.

Inainte de a cere oferte de leasing operational, managerilor li se recomanda sa se informeze despre cum se poate obtine o flota de masini noua, care nu vine cu nicio raspundere in plus fata de prevederile contractuale referitoare la clauzele specifice unui leasing. Un calculator de leasing auto poate ajuta la o verificare preliminara asumei de achitat lunar, mai ales daca se stabilesc obiectivele pe urmatorii ani.

Unul din cele mai mari avantaje ale leasingului operational pentru orice companie este faptul ca se incheie un contract fara a face investitii initiale. Prin urmare, mobilitatea din companie poate fi sporita rapid, iar firma poate beneficia de serviciile de leasing operational auto pentru persoane juridice, fara a avea nevoie de avans.

Un serviciu de leasing operational auto este inedit tocmai prin faptul ca acopera necesitatile de mobilitate ale unei firme pentru o rata fixa pe luna. In pachetul de leasing operational de la Arval poti beneficia, printre altele, de asigurari, intretinerea masinilor, managementul pneurilor, vehicul de inlocuire, asistenta rutiera, taxe de inmatriculare, gestionarea carburantului sau de serviciul de compensare a emisiilor de CO2. Pentru a beneficia de o oferta personalizata, care sa fie in acord cu nevoile actuale ale unei companii si cu bugetul stabilit, reprezentantii Arval Romania pot gandi o oferta potrivita pentru companie!

Un alt aspect important al fiecarei calatorii de serviciu este confortul si siguranta soferilor. Datorita vehiculelor noi pe care le pune la dispozitie Arval, clientii beneficiaza de confort si siguranta mereu. Modele variate de masini sunt prezentate clientilor, pentru a alege o solutie de mobilitate in acord cu nevoile de pe teren. Fiecare masina Arval vine complet echipata, are revizia facuta la zi, este sigura si confortabila, gata de o calatorie reusita.

Cel mai important aspect al unui contract de leasing operational, nucleul afacerii Arval, este sprijinul neconditionat oferit companiilor. Arval este un partener ce faciliteaza eficientizarea resurselor companiei si ofera o experienta cu adevarat unica, fara a mai avea cu adevarat nicio grija in privinta mobilitatii.

Specialistii Arval sunt disponibili oricand pe arval.ro sau pe paginile de social media ale companiei, Facebook, LinkedIn si Instagram.