Home > Arval blog > Toamna asta, alege Arval pentru flota ta

Toamna asta, alege Arval pentru flota ta

Toamna asta, alege Arval pentru flota ta

Luni, Septembrie 9, 2019

Leasing operational auto? Sigur ca ai auzit de acest termen pana acum. Un aspect despre care poate nu detii foarte multe informatii este ca leasing-ul operational poate deveni o resursa deosebit de eficienta si profitabila pentru compania ta.

La Arval, ne ocupam cu grija si responsabilitate de flotele de masini si suntem intotdeauna aproape de clientii nostri. Stim ca timpul inseamna bani in business, de aceea eficienta este unul din cele mai apreciate valori la noi in companie. Pentru ca vrem sa ajutam cat mai multe companii sa ajunga la o solutie potrivita, iata de ce un contract de leasing operational este in avantajul tau!

Te scapa de administrarea flotei

Unul din cele mai importante avantaje ale leasing-ului operational este preluarea responsabilitatii flotei de catre Arval. Multe din companii opteaza pentru acest tip de leasing auto pentru a externaliza administrarea flotei de masini. O echipa de specialisti va prelua aceasta responsabilitate: tu vei fi in contact permanent cu unul din account managerii nostri si te vei bucura de flota, fara sa ai grija intretinerii acesteia.

Fara surprize: rata lunara fixa

Cu un contract de leasing operational, stii exact la ce sa te astepti pe toata durata contractuala. Rata lunara este fixa, prin urmare nu vei avea surprize pe plan financiar in compania ta. Negociezi de la inceput termenii din contract pentru a acoperi necesitatile companiei tale si pe toata perioada desfasurarii contractului stai linistit!

Flota de masini potrivita

La Arval, avem modele variate de masini din care poti alege, dar si diverse tipuri de motorizari, pentru a adapta cat de mult posibil flota de masini la cerintele si necesitatile clientilor nostri. Prin urmare, atunci cand vei alege masinile din viitoarea ta flota, vei putea sa mergi pe varianta clasica: motor pe benzina sau diesel ori vei putea sa alegi masini electrice sau hybrid pentru oras. De asemenea, gama larga de parteneri cu care lucram ne permite sa iti oferim multe tipuri de modele de masini, pentru a gasi solutia potrivita de mobilitate.

Asistenta permanenta

Cel mai bun lucru la un contract de leasing operational este siguranta pe care o ai mereu. Indiferent de ce se va intampla cu masinile din flota inchiriata de tine, stii ca ai parte de asistenta permanenta. Ai nevoie de un service? Ai nevoie de un vehicul de inlocuire? Masina unuia din soferi are o problema? Ne poti suna linistit, noi vom gestiona situatia pentru tine.

Daca te-am convins, cauta-ne pe www.arval.ro sau pe pagina de Facebook oficiala Arval Romania si contacteaza-ne pentru o oferta! Suntem pregatiti sa iti oferim consultanta si asistenta si, cel mai important, sa gasim flota potrivita pentru tine!