Home > Comparatie intre cumparare > Solicitaţi o ofertă

Solicitaţi o ofertă

Contactaţi-ne: poate fi cea mai bună decizie pe care o veţi lua în acest an

Contactati-ne pentru a programa o intalnire cu noi. Ne face plăcere să analizăm company car policy dumneavoastră sau să vă oferim o ofertă de sale&leaseback. Ce mai aşteptaţi? La urma urmei, timpul înseamnă bani!

 

Opţiunea de sale&leaseback

Rugaţi-ne să pregătim o ofertă de sale&leaseback pentru dumneavoastră. Această soluţie eliberează capitalul blocat în flota dumneavoastră şi vă oferă o infuzie de lichidităţi imediată. Scoaterea vehiculelor din activele dumneavoastră vă va îmbunătăţi rapoartele financiare şi nu veţi mai fi expus riscurilor de revânzare şi de întreţinere.

 

Revizuirea company car policy

Vă vom analiza cu atenţie Company Car Policy sau vă vom ajuta să întocmiţi o politică nouă. Vom începe cu parametrii tehnici şi financiari, însă vom ţine, de asemenea, cont cu stricteţe de impactul asupra Resurselor Umane şi al CSR. Vă oferim o selecţie ideală de vehicule şi cele mai bune opţiuni de finanţare şi de service.

 

O comparaţie personalizată

După ce ne-aţi prezentat toate datele relevante pentru dvs., inclusiv detaliile activităţilor dumneavoastră de gestionare a flotei curente, ne va face plăcere să realizăm o comparaţie personalizată între metoda de finanţare pe care o utilizaţi în prezent pentru achiziţionarea vehiculelor şi soluţiile de Leasing operaţional disponibile de la Arval.

CONTACTATI-NE