Home > Despre Arval > Organizaţia

Organizaţia

Arval, fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, este specializată în leasingul auto cu servicii incluse. Arval oferă clientelei sale alcătuite din multinaționale, IMM-uri și profesioniști, soluții personalizate pentru furnizarea soluțiilor de flotă optime și externalizarea riscurilor asociate cu managementul flotei.

Consultanța de specialitate și calitatea serviciilor, care se află la baza promisiunii clienților Arval, sunt oferite în 28 de țări cu peste 6.000 angajați. Flota totală de închirieri Arval cuprinde peste 1.000.000 vehicule la nivel global (decembrie 2016).

Arval este membră fondatoare a Alianței Element-Arval Global, cea mai lungă alianță strategică din industria managementului de flotă și lider mondial cu 3 milioane de autovehicule în 50 de țări. În BNP Paribas, Arval aparține activității centrale de Retail Banking.

1 000 000

de vehicule închiriate

>6000 angajați

28 țări

CINE SUNTEM NOI?

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră constă în livrarea către societăți de diferite dimensiuni, a celor mai relevante soluții de leasing auto cu servicii incluse, prin consultanță și servicii care înțeleg și satisfac cerințele clienților, șoferilor și autovehiculelor.   

PROMISIUNEA NOASTRĂ

În fiecare zi la Arval, datorită consultanței noastre specializate și serviciilor noastre prompte și exacte, totul se face cu o atenție pentru clienți, șoferi și vehicule.  

SEMNĂTURA NOASTRĂ

’’Arval. We care about cars.We care about you.’’ (’’Arval.Ne pasa de masini.Ne pasa de dumneavostra.’’) un slogan care reflectă angajamentul Arval.  

Această semnătură a marcat un punct de cotitură în istoria Arval pentru a reflecta modul în care a evoluat societatea, s-a adaptat nevoilor actuale ale clienților.  

Comunică pasiunea care ne impulsionează să oferim calitatea serviciilor care o deosebește pe Arval de ceilalți.