Home > Despre Arval > Parteneri-furnizori

Parteneri-furnizori

Furnizarea indicaţiilor pentru parteneri şi furnizori

Suntem dedicaţi furnizorilor şi partenerilor noştri şi urmărim să le oferim cu regularitate indicaţii şi instrucţiuni referitoare la politica de parteneriat Arval.

Arval oferă servicii de întreţinere, reparaţii şi pneuri pentru vehiculele în leasing operational din flota sa, autovehiculele de înlocuire pentru cele care au suferit deteriorări ale caroseriei sau care au fost accidentate, livrează autovehiculele într-o perioadă scurtă de timp şi asigură returnarea convenabilă a acestora.

Întreţinere, reparaţii şi pneuri

Array

Departamentul nostru tehnic, care poate fi contactat telefonic sau prin e-mail, vă va răspunde cu plăcere la întrebări, în cazul în care caroseria vehiculului dumneavoastră este deteriorată, dacă parbrizul trebuie să fie reparat sau înlocuit, dacă pneurile trebuie înlocuite sau dacă vehiculul v-a fost livrat în stare necorespunzătoare (mai precis, dacă interiorul sau exteriorul acestuia este deteriorat, dacă are un computer de bord care nu funcţionează etc.)

Deteriorarea caroseriei sau deteriorarea în urma apariţiei unui accident

Array

Este esenţial să contactaţi departamentul tehnic, telefonic sau prin e-mail, în cazul în care vehiculul dumneavoastră Arval a suferit deteriorări la nivelul caroseriei sau a fost implicat într-un accident. Reparaţiile pot fi realizate doar de partenerii noştri din reteaua Arval, pe baza obţinerii aprobării necesare.

Livrarea unui vehicul Arval

Array

În cazul în care aveţi nevoie de livrarea de catre Arval a unui vehicul în leasing operational, vă rugăm să ne informaţi departamentul de achiziţii în avans: Aprobarea anterioară a acestora este necesară pentru ca livrarea să aibă loc în mod prompt şi lipsit de probleme. Reţineţi că sunt necesare cel puţin trei zile lucrătoare pentru predarea autovehiculelor şoferului. Arval va prezenta certificatul de asigurare, dacă acest lucru este necesar, va comanda cardurile de combustibil şi vă va trimite întreaga documentaţie necesară.

Returnarea unui vehicul Arval

Array

Şoferii îşi doresc, adesea, să îşi înapoieze vehiculul existent în ziua în care îşi iau în primire noul vehicul. În cazul în care doriţi ca Arval să organizeze returnarea vehiculului, vă rugăm să ne informaţi telefonic. Vom asigura ridicarea promptă a acestuia.

Deveniţi partener!

Array

Arval urmăreşte să ofere cea mai bună calitate de servicii posibilă clienţilor şi şoferilor săi. Drept urmare, am încheiat contracte cu un număr mare de furnizori care respectă aceleaşi standarde de calitate. Ne dorim întotdeauna să descoperim oferta companiei dumneavoastră. Dacă vă doriţi să deveniţi unul dintre partenerii noştri şi aveţi nevoie de informaţii suplimentare în acest sens, ne puteţi contacta : info@arval.ro