Home > Informaţii despre flota mea

Informaţii despre flota mea

Două modalităţi inteligente de a vă administra flota

Prin Arval Smart Experience, le oferim administratorilor de flotă două platforme interactive noi care să le faciliteze activitatea: Arval Connect (spaţiul dvs. personal din cadrul Arval) şi Arval Fleet View (indicatorii dvs. fundamentali actualizaţi).

Nu pierdeţi legătura

Arval Connect este un site personalizat pentru administratorii de flotă, optimizat pentru tablete. Caracteristicile personalizate includ un calendar de livrare prevăzut cu specificaţiile complete ale vehiculelor comandate şi o arhivă a facturilor şi a rapoartelor. Se pot accesa cu uşurinţă numeroase alte informaţii aferente, inclusiv analizele automobilelor şi ale dubelor şi tweet-urile din industrie. Există, de asemenea, o legătură directă la platforma Fleet View.

O aplicaţie pentru urmărirea flotei

Arval Fleet View este un tablou de bord personalizat care le oferă administratorilor de flotă şi altor părţi interesate actualizări constante referitoare la indicatorii fundamentali, dimensiunea şi performanţa flotei, cheltuieli etc. O gamă variată de date referitoare la utilizare, consumul de carburant şi valorile CSR, printre alte criterii, este afişată în mod clar în formă numerică sau grafică. Platforma este concepută astfel încât să fie simplu de vizualizat şi uşor de utilizat.