Home > Need a car > De ce leasing operational?

De ce leasing operational?

Leasingul operational: o opţiune mai bună decât cumpărarea vehiculelor

Leasingul operational este soluţia ideală pentru nevoile dumneavoastră de transport în interes de afaceri. De ce? Deoarece externalizaţi grija şi rutina gestionării vehiculelor. Ne puteţi solicita să realizăm întregul proces.

Ce înseamnă leasing operational?

Leasingul operational înseamnă că îi permiteţi unei alte companii să vă furnizeze vehiculele necesare pentru ca personalul dumneavoastră să se concentreze pe activitatea de zi cu zi. Contrar concepţiilor comune, leasingul operational nu este nici mai scump, dar nici mai ieftin decât cumpărarea directă a unui vehicul: costurile sunt aproximativ egale. Motivul principal pentru a alege opţiunea de leasing operational constă în faptul că gestionarea vehiculelor nu va fi activitatea dumneavoastră principală, ci a noastră. Noi ne vom asigura că întregul proces va fi simplu şi lipsit de probleme. Dumneavoastră veţi plăti o valoare lunară fixă, iar noi ne vom ocupa de administrarea de zi cu zi a autovehiculelor. Un avantaj suplimentar important: veţi reduce dimensiunea forţei de munca.

Arval vă va oferi mult mai mult decât doar serviciile de leasing operational, ceea ce înseamnă că ne vom concentra asupra calităţii vehiculelor, a achiziţionării şi a livrării rapide şi facile, a serviciilor esenţiale necesare pentru flotă, dar şi a serviciilor cu clienţii (luarea în considerare a opiniilor clientului şi ale şoferului), transparenţă, viteza de oferire a unui răspuns, expertiză, persoane dispuse să depună un efort suplimentar pentru a găsi soluţia corespunzătoare pentru dumneavoastră.

Numeroasele avantaje ale leasing-ului operational

There are countless benefits to leasing your vehicles:

Există numeroase avantaje câştigate prin încheierea unui contract de leasing operational:

  • Externalizaţi riscul către compania de leasing operational
  • Reduceţi timpul pierdut cu gestionarea vehiculelor şi soluţionarea problemelor precum plăţile, realizarea operaţiunilor de rutină, maşinile defecte şi accidentele rutiere
  • Costurile dumneavoastră sunt păstrate sub control - de noi, fără niciun efort suplimentar din partea dumneavoastră
  • Obţineţi un grad mai mare de transparenţă:
    - Angajaţii dumneavoastră au scopuri clare, bazate pe criterii obiective, care pot fi îndeplinite

- Compania dumneavoastră poate realiza predicţii financiare şi îşi poate estima profilul cheltuielilor cu vehiculele pe o perioadă prelungită