Home > Partener international > Arval pentru şoferi

Arval pentru şoferi

Şoferii dumneavoastră ocupă un rol important în reducerile cheltuielilor

Arval oferă o interfaţă unică prin care se aleg, se gestionează şi se realizează operaţiunile de service ale vehiculelor şoferilor dumneavoastră. Noi îi informăm despre utilizarea acestora prin instrumente digitale actualizate la minut şi îi ajutăm să con

Un singur punct de contact

Arval gestionează toate aspectele contractului de leasing cu şoferul: selectarea şi configurarea vehiculului, pe baza criteriilor prevăzute în politica auto a companiei, comandarea şi gestionarea vehiculelor şi instruirea şoferilor, inclusiv utilizarea ecologică şi siguranţa. Gestionăm orice plângeri care pot apărea, realizăm programările pentru efectuarea operaţiunilor de service şi gestionăm accidentele în cazul nedorit al apariţiei acestora.

 

Şoferii sunt menţinuţi alerţi şi la curent

Informaţiile sunt esenţiale pentru o relaţie de succes între Arval şi şoferii pe care îi monitorizează. Drept urmare, le oferim şoferilor un volum mare de date: prin intermediul aplicaţiilor mobile de ultimă generaţie şi acces la o platformă online care include o arhivă a datelor istorice. Astfel, şoferii sunt informaţi în mod regulat despre utilizarea acestor opţiuni şi li se aduc la cunoştinţă costurile aferente.

 

Controlarea cheltuielilor de operare

În medie, companiile care utilizează Arval constată o scădere cu 10% a cheltuielilor de operare ale acestora. Cum reuşim să facem acest lucru? Prin simpla îmbunătăţire a comportamentului şoferilor dumneavoastră la volan. Şoferii sunt implicaţi cât mai mult posibil în utilizarea maşinilor acestora şi sunt informaţi în acest sens, de asemenea: un rezumat trimestrial le compară istoricul de daune, cheltuielile de service, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 cu standardele pre-stabilite.

 

Măsurarea satisfacţiei şoferului

Dorim să ne asigurăm că relaţia cu Arval este benefică din punctul de vedere al şoferilor dumneavoastră. Astfel, le adresăm regulat întrebări pentru a afla detalii referitoare la starea vehiculului livrat de Arval şi de viteza serviciilor care le-au fost oferite, la data livrării şi nu numai. De asemenea, suntem deschişi oricăror recomandări ale acestora referitoare la îmbunătăţirea relaţiei noastre.