Home > Partener international > Politica flotei dumneavoastră

Politica flotei dumneavoastră

O politică de flotă adecvată politicii companiei dumneavoastră

Scopul Arval constă în stabilirea unei relaţii pe termen lung cu clienţii, bazate pe o înţelegere a nevoilor şi a obiectivelor acestora. O componentă fundamentală a acestei abordări constă în gestionarea eficientă a flotei, bazată pe o Company Car Policy solidă.

 

O politică de flotă adecvată

Pentru a determina politica de flotă cea mai adecvată companiei dumneavoastră, Arval utilizează patru măsuri principale: Examinăm parametrii tehnici şi financiari, iar apoi analizăm impactul referitor la Resursele Umane şi CSR al politicii. Vă garantăm o selecţie de vehicule adecvate pentru dumneavoastră şi vă oferim cele mai bune opţiuni de finanţare şi de service disponibile. Vă asigurăm că îndeplinirea cerinţelor dumneavoastră, indiferent dacă acestea sunt pe termen scurt sau lung, va respecta bugetul. Arval urmăreşte, de asemenea, să obţină o forţă de muncă motivată şi o politică de flotă sigură şi care să protejeze mediul.

 

Avantajele pentru dumneavoastră şi utilizatorii dumneavoastră

O politică de flotă solidă şi bine gândită vă ajută să asiguraţi costuri mai stabile şi previzibile ale flotei, asigură utilizarea optimă a vehiculelor de catre utilizatori şi se încheie cu limitarea riscurilor legale, sociale şi de sănătate şi siguranţă. Utilizatorii dumneavoastră sunt informaţi în detaliu despre drepturile şi obligaţiile acestora, sunt trataţi corespunzător şi, astfel, sunt mai motivaţi.

 

Politica flotei dumneavoastră ne ajută să vă înţelegem priorităţile şi reprezintă fundaţia actiunilor noastre.

Noi vă gestionăm flota, iar dumneavoastră menţineţi întregul control

Arval vă permite să beneficiaţi de acces la o flotă completă, fără a vă face griji referitoare la cheltuielile, complicaţiile şi frustrarea administrării a zeci de vehicule şi de utilizatori distribuiţi în diverse teritorii.

Alegând Arval, dumneavoastră şi compania dumneavoastră veţi economisi timp şi sume importante de bani. De ce? Deoarece noi, şi nu dumneavoastră, vom gestiona şoferii. Monitorizarea de zi cu zi a acestora nu va mai intra în grija dumneavoastră, însă vă veţi menţine controlul complet asupra flotei dumneavoastră.


 

Introducem toate contractele semnate cu firma dumneavoastră în sistemul nostru informatic. Astfel, vă putem ghida şoferii la fiecare pas. În cazul deteriorării unui vehicul, dacă este necesară realizarea operaţiunilor de service sau obţinerea unui vehicul de înlocuire, comunicările se vor desfăşura exclusiv între Arval şi şofer. Arval va da dovadă de neutralitate completă în cadrul acestui proces, aşa cum pot atesta numeroşii noştri clienţi satisfăcuţi, inclusiv în selectarea tipului maşinii. Compania dumneavoastră va decide ce aspecte va supraveghea şi ce aspecte vor fi delegate catre noi.

După formarea unei echipe cu dumneavoastră, Arval furnizează informaţii minuţios detaliate tuturor departamentelor corespunzătoare din cadrul organizaţiei dumneavoastră: datele referitoare la şoferi, datele referitoare la vehicule, nivelul de contribuţie personală al şoferului, detaliile referitoare la impozite şi informaţiile contractuale. Ne asigurăm că şoferii dumneavoastră respectă regulile prevăzute în politica auto a companiei dumneavoastră: că aceştia utilizează tipul corespunzător de vehicul şi de combustibil şi că, în momentul în care vehiculul acestora necesită reparaţii, este livrat la unitatea de service în stare acceptabilă.