Home > Partener international > Produsele noastre

Produsele noastre

O gamă largă de produse pentru toate nevoile

Indiferent dacă aveţi nevoie de un contract de o zi sau de 5 ani, soluţiile Arval vă oferă flexibilitate şi fiabilitate şi vă ajută să ţineţi costurile sub control.

Împreună cu soluţiile de închiriere pe termen lung, care oferă avantaje clare pentru strategia de mobilitate şi de flotă a organizaţiei dumneavoastră, Arval furnizează vehicule destinate închirierii pe Termen lung şi pe Termen scurt şi derulează un plan inovator de folosire în comun a autovehiculelor.

LONG-TERM RENTAL

Array
Fiind o modalitate facilă şi rentabilă de finanţare şi de gestionare a vehiculelor, închirierea pe termen lung vă permite să închiriaţi maşini şi furgonete noi, fără a trebui să vă blocaţi capitalul pentru a le achiziţiona.

Contractele de închiriere pe termen lung Arval se încheie pe o perioadă cuprinsă între 2 şi 5 ani. Puteţi beneficia de utilizarea maşinilor noi, fără costuri în avans. În schimb, vă eşalonaţi cheltuielile sub forma unei sume lunare fixe. Oferim cea mai variată gamă de modele, iar costurile noastre competitive reprezintă elementul principal al puterii noastre de cumpărare. Gestionăm toate aspectele întreţinerii şi ale gestionării pneurilor pentru dumneavoastră şi vă furnizăm vehicule de înlocuire, în funcţie de caz. Noi vă eliminăm complicaţiile aferente gestionarii unei maşini… sau a unei flote de maşini.

SERVICIILE NOASTRE

Array
Leasingul operational cu servicii incluse este cea mai bună soluţie care se adaptează activităţii dumneavoastră datorită unei game largi de produse şi servicii.

Leasingul operational vă conduce dincolo de modalitatea de închiriere tradiţională. Pe lângă faptul că vi se oferă vehicule noi în stare perfectă, puteţi să personalizaţi soluţia de leasing operational cu servicii incluse datorită gamei noastre largi de servicii, pe care să le includeţi în chiria lunară.

Asistenţă rutieră

Vă ajutăm în mai puţin de 90 de minute oriunde în Romania.

Detalii despre produs

 Asigurări

O formulă completă de asigurare.

Detalii despre produs

 Mentenantă

Beneficiaţi permanent de un vehicul în cea mai bună stare.

Detalii despre produs

Vehicul de inlocuire

În caz de imobilizare, acest serviciu vă permite să beneficiaţi rapid de un vehicul de inlocuire.

Detalii despre produs

 Pneurile

Cu ajutorul acestui serviciu, optimizaţi confortul şi siguranţa, controlând perfect costurile.

Detalii despre produs

 Administrarea cardurilor de combustibil

Un serviciu simplu şi util pentru controlarea unui element care reprezintă de cele mai multe ori 30% din costul lunar al vehiculului.

Detalii despre produs

SHORT-TERM RENTAL

Array
Contractele de închiriere pe termen scurt Arval vă oferă avantajul de a plăti pentru vehicule doar când aveţi nevoie de acestea, astfel încât aveţi încrederea că veţi deţine întotdeauna controlul complet asupra bugetului dumneavoastră.

Numeroase organizaţii au nevoie de flexibilitatea închirierii auto pe termen scurt. Contractele Arval vă permit să operaţi o flotă de autovehicule, plătind pentru vehicule doar atunci când aveţi nevoie de acestea şi returnându-le atunci când nu vă mai sunt necesare. Cu ajutorul contractelor pe termen scurt Arval, nu există penalizări aplicate în cazul rezilierii. Nu există niciun angajament pe termen lung, iar perioada minimă de închiriere este de doar 1 zi. Si nu in ultimul rand, dar toate costurile de service şi de întreţinere sunt incluse. Beneficiaţi de toate avantajele de care puteţi avea nevoie.