Home > Partener pentru flota mea > Arval consulting

Arval consulting

Servicii de consultanţă pentru îmbunătăţirea gestionarii flotei

Arval Consulting vă oferă soluţii de mobilitate şi de flotă ideale, dedicate nu doar aspectelor referitoare la vehiculele dumneavoastră, ci şi strategiei de mobilitate generale a angajaţilor dumneavoastră.

Strategia de mobilitate şi de flotă

Suntem aici pentru a vă ajuta, indiferent dacă sunteţi în căutarea unei strategii de mobilitate noi sau dacă doriţi să vă revizuiţi strategia flotei auto. Vă putem ajuta să identificaţi şi să inventariaţi obiectivele de mobilitate din cadrul activităţii dumneavoastră. Vă putem ţine la curent referitor la impactul modificărilor fiscale aplicabile organizaţiei dumneavoastră. Vă putem ajuta să decideţi între opţiunile de gestionare a propriei dumneavoastră flote şi o soluţie de leasing operational, explicându-vă toate argumentele pro şi contra fiecărei decizii. Dumneavoastră veţi putea lua o decizie informată, bazată pe motive comerciale solide.

 

Politica şi organizaţia

Strategia dumneavoastră de mobilitate şi de flotă auto este implementată printr-o serie de politici care reflectă cerinţele dumneavoastră şi determină modalitatea în care trebuie să funcţioneze organizaţia dumneavoastră. Vă putem ajuta să stabiliţi o Politică de mobilitate care să respecte în totalitate scopurile şi obiectivele dumneavoastră. Vă putem analiza Company Car Policy şi vă putem ajuta să o actualizaţi sau să o revizuiţi astfel încât să corespundă nevoilor dumneavoastră de afaceri şi condiţiilor dumneavoastră de piaţă actuale. Şi vă putem ajuta să vă optimizaţi flota pentru a vă îndeplini obiectivele CSR şi, în general, pentru a asigura o utilizare mai eficientă.

 

Angajat şi utilizator auto

Toţi angajaţii dumneavoastră ocupă un rol esenţial în îndeplinirea obiectivelor dumneavoastră strategice, indiferent dacă aceştia utilizează maşina companiei sau nu, şi toţi aceştia au cerinţe de mobilitate. Arval Consulting poate realiza o analiză comparativă a politicii dumneavoastră cu politica altor organizaţii, pentru a vă ajuta să stabiliţi o politică mai atractivă. Vă putem ajuta, de asemenea, să influenţaţi stilul de şofat al angajaţilor dumneavoastră, orientându-i spre un nivel de siguranţă sau de sustenabilitate mai ridicat, şi vă furnizăm un număr de module de învăţare online pentru angajaţi, care acoperă condusul în condiţii de siguranţă, codul rutier etc.

Aceste misiuni au generat economii medii identificate, în valoare de 600 € pe vehicul pe an.”

„Aceste misiuni au generat economii medii identificate, în valoare de 600 € pe vehicul pe an.” - Alessandro Pigazzi, Director of Consulting, Arval.