Home > Partener pentru flota mea > Politica flotei dumneavoastră

Politica flotei dumneavoastră

O politică de flotă care îndeplineşte nevoile companiei dumneavoastră

Arval urmăreşte să construiască o relaţie pe termen lung cu clienţii şi să înţeleagă nevoile acestora. Esenţială pentru construirea acestei relaţii este gestionarea eficientă a flotei, bazată pe o Company Car Policy solidă.

O politică de flotă pentru dumneavoastră

Pentru a determina politica de flotă cea mai adecvată companiei dumneavoastră, Arval utilizează patru măsuri principale: Examinăm parametrii tehnici şi financiari, iar apoi analizăm impactul referitor la Resursele Umane şi CSR al politicii. Vă garantăm o selecţie de vehicule adecvate pentru dumneavoastră şi vă oferim cele mai bune opţiuni de finanţare şi de service disponibile. Vă asigurăm că îndeplinirea cerinţelor dumneavoastră, indiferent dacă acestea sunt pe termen scurt sau lung, se va incadra in buget. Arval urmăreşte, de asemenea, să obţină o forţă de muncă motivată şi o politică de flotă sigură şi care să protejeze mediul.

 

Avantajele pentru dumneavoastră şi şoferii dumneavoastră

O politică de flotă solidă şi bine gândită vă ajută să asiguraţi costuri mai stabile şi previzibile ale flotei, asigură utilizarea optimă a vehiculelor de catre utilizatori şi se încheie cu limitarea riscurilor legale, sociale şi de sănătate şi siguranţă. Utilizatorii dumneavoastră sunt informaţi în detaliu despre drepturile şi obligaţiile acestora, sunt trataţi corespunzător şi, astfel, sunt mai motivaţi.

Politica flotei dumneavoastră vă stabileşte priorităţile şi reprezintă fundaţia a tot ceea ce facem.

Noi vă gestionam flota, iar dumneavoastră menţineţi întregul control

Arval vă oferă acces la o flotă completă, fără a vă împovăra cu cheltuielile, complicaţiile şi frustrarea administrării mai multor vehicule.

Alegând Arval, dumneavoastră şi compania dumneavoastră veţi economisi timp şi bani. De ce? Deoarece noi, şi nu dumneavoastră, vom gestiona utilizatorii. Monitorizarea de zi cu zi a acestora nu va mai intra în grija dumneavoastră, însă vă veţi menţine controlul complet asupra flotei dumneavoastră.

Introducem toate contractele semnate cu firma dumneavoastră în sistemul nostru informatic. Astfel, vă putem ghida şoferii la fiecare pas. În cazul deteriorării unui vehicul, dacă este necesară realizarea operaţiunilor de service sau obţinerea unui vehicul de înlocuire, comunicările se vor desfăşura exclusiv între Arval şi şofer. Arval va da dovadă de neutralitate completă în cadrul acestui proces, aşa cum pot atesta numeroşii noştri clienţi satisfăcuţi, inclusiv în selectarea tipului de vehicul. Compania dumneavoastră va decide ce aspecte va supraveghea şi ce aspecte vor fi delegate.

După formarea unei echipe cu dumneavoastră, Arval furnizează informaţii minuţios detaliate tuturor departamentelor corespunzătoare din cadrul organizaţiei dumneavoastră: datele referitoare la utilizatori, datele referitoare la vehicule, nivelul de contribuţie personală al şoferului, detaliile referitoare la impozite şi informaţiile contractuale. Ne asigurăm că şoferii dumneavoastră respectă regulile prevăzute în politica auto a companiei dumneavoastră: că aceştia utilizează tipul corespunzător de vehicul şi de combustibil şi că, în momentul în care vehiculul acestora necesită reparaţii, este livrat la unitatea de service în stare acceptabilă.