Home > Arval blog > Consultanta Arval - cum te putem asista in alegerea unei oferte de leasing operational

Consultanta Arval - cum te putem asista in alegerea unei oferte de leasing operational

Consultanta Arval - cum te putem asista in alegerea unei oferte de leasing operational

Joi, Aprilie 4, 2019

Inainte de semnarea unui contract pe termen lung sau pe termen scurt pentru inchirierea unei flote auto sau vehicul Arval, un consultant este in permanenta alaturi de tine. Pentru a afla compatibilitatea companiei de leasing operational cu organizatia ta, dar si pentru a fi mai sigur de alegerea pe care o faci semnand un contract de leasing operational Arval, iti stam la dispozitie cu recomandari. Acestea se refera la politica auto, dar si la aspectele de zi cu zi referitoare la gestionarea flotei.

Alegerea termenilor contractuali va deveni mult mai usoara datorita recomandarilor din partea Arval. 

Formarea unei relatii de incredere si indrumarea clientilor si posibililor clienti reprezinta una dintre valorile fundamentale Arval. De aceea, indiferent ca ai fost sau nu unul dintre clientii Arval, apelul tau este asteptat pentru a programa o intalnire cu unul dintre specialistii nostri. Arval Consulting este parte integrata din serviciile pe care Arval le ofera si te poate ajuta sa alegi cea mai buna oferta de leasing operational urmand urmatorii pasi:

I. Contacteaza-ne la numarul de telefon afisat (0800.080.285) pentru a programa o intalnire

Te incurajam sa apelezi atat numarul de telefon afisat pe website-ul Arval, cat si pe pagina oficiala de Facebook, Arval Romania, pentru a programa o intalnire cu unul dintre specialistii Arval. Consultantii Arval sunt foarte flexibili, astfel intalnirea cu acestia va fi programata in functie de orarul tau. Nu ezita sa ne contactezi oricand pentru a afla beneficiile pe care leasingul operational Arval le ofera. 

II. Impartaseste-ne experientele si nevoile tale in materie de mobilitate

Specialistii Arval sunt aici pentru a te cunoaste inainte de a-ti prezenta pachetele de servicii, rolul fiind acela ce a-ti afla experientele anterioare in materie de automobile, dar si de a-ti asculta nevoile, asteptarile si dorintele. Aceste detalii sunt importante pentru realizarea unei oferte personalizate de leasing operational. Masina condusa anterior, tipul de combustibil folosit si nemultumirile legate de alte servicii precum service-ul sau dealerul auto, dar si bugetul lunar pentru aceste servicii prezinta factori importanti in alegerea ofertei de leasing operational. 

III. Asculta cu atentie sfaturile specialistilor Arval si alege cea mai buna oferta de leasing operational

In functie de informatiile si detaliile pe care specialistul Arval le primeste de la tine, acesta va gasi cel mai corespunzator pachet de servicii pentru tine si compania ta. Fiecare detaliu este cantarit cu atentie pentru a forma un pachet integral ce cuprinde servicii de leasing operational Arval. De la tipul vehiculului, numarul de masini, tipul combustibilului, pana la numarul vizitelor anuale in service, suntem aici pentru a te asista in alegerea celei mai bune solutii.

IIII. Sfatuieste-te in legatura cu clauzele contractuale

Odata cu terminarea sesiunii de consultanta in legatura cu oferta de leasing operational Arval, cu siguranta vei fi luat deja o decizie in legatura cu urmatorii pasi pe care ii vei face. In cazul unei decizii de a continua discutiile cu specialistii Arval si de a afla care sunt clauzele contractuale, vrem sa stii ca acestea pot fi explicate si negociate cu ajutorul consultantului Arval alaturi de care ai facut toate demersurile de pana acum. Facilitam cele mai avantajoase clauze contractuale si decizii profitabile sub indrumarea consultantilor nostri.

V. Bucura-te de noua ta flota

Ultimul si cel mai important pas de urmat dupa stabilirea tuturor detaliilor legate de oferta de leasing operational si semnarea contractului este acela de a te bucura din plin de noua ta flota de masini sau de vehicululul inchiriat in regim de leasing operational. Te incurajam sa adopti valorile Arval si sa respecti drumurile pe care circuli, dar si pe ceilalti participanti la trafic.

Chiar daca pasii de mai sus au fost urmati si incheiati cu brio, un consultant Arval va fi in permanenta alaturi de tine pentru a te asista in a administra noua ta flota de masini. Avem grija sa nu depasesti termenele de revizie periodica, sa programezi vizitele la service, sa schimbi la timp anvelopele in functie de sezon. Cu alte cuvinte, specialistii Arval vor fi intotdeauna alaturi de tine pentru a se asigura ca ai parte de cele mai bune servicii de mobilitate.