International

Prezenta internationala

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational full service pentru vehicule. Arval ofera clientilor sai  solutii personalizate ce optimizeaza mobilitatea pentru angajatii acestora si externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. 

Consultanta specializata si servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval fată de clientii sai, sunt livrate în fiecare dintre cele 29 de tari in care activeaza compania, de catre cei peste 7.100 angajati. 1.9 milioane vehicule inchiriate in regim de leasing operational (Dec 2019) reprezinta flota Arval la nivel mondial.

harta

Arval este membru fondator al aliantei globale Element - Arval, leader mondial in industria management-ului flotelor, cu peste 3 milioane vehicule in America de Nord, America Latina, EMEA si Asia-Pacific. Toti membrii alientei se afla in pozitii de top in industria leasing-ului operational in tarile in care activeaza

Impreuna cu partenerii internationali oferim solutii armonizate de leasing operational dar si serviciile necesare, customizate in functie de nevoile clientilor.

Pentru a afla mai multe despre preznta noastra in regiune, puteti verifica harta interactiva.

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima