Flota globala

Solutiile globale Arval : Biroul International

Biroul International Arval (IBO) este o organizatie unica, dedicata companiilor globale. Puteti accesa, negocia si implementa strategia globala a flotei dumneavoastra, totul printr-un singur punct de contact valabil in toate tarile, inclusiv adaptari locale. Oriunde v-ati afla, putem oferi solutii si expertiza globala, la cele mai inalte standarde de calitate.


Indicatori de performanta ai flotei globale

 

Biroul International Arval  ajuta organizatii multinationale sa isi indeplineasca obiectivele flotei globale. Oferta noastra simplifica management-ul flotei printr-un agreement global, declinat pentru fiecare tara in parte si care cuprinde o gama completa de produse si servicii, toate acompaniate de  platforma digitala "My Fleet Trends". Acesasta permite analizarea indicatorilor de performanta globali sau locali si ofera acces istoric la date agregate pana la 3 ani de zile.


Echipa dedicata de manageri de cont

Structura echipei noastre de cont va ofera o echipa dedicata de experti care actioneaza ca propria dvs. „mini companie de leasing operational”. stiti intotdeauna si cu exactitate pe cine sa contactați: propriul manager de cont, specialistul in achizitii, specialistul in anvelope sau specialistul in daune si accidente. Toate informatiile de care aveti nevoie, intr-un singur loc, disponibile oricand si o ehcipa care cunoaste intregul istoric al flotei dumneavoastra.

  • Consultanta si expertiza globala

    Consultanta si expertiza globala sunt aliniate cu suportul local pentru optimizare continua. Prin acordul global, echipele noastre internationale pot comunica direct si eficient. O singura echipa care simplifica procesele flotei dumneavoastra globale.

  • Raportare globala

    Raportarea globala permite partajarea informatiilor, obiectivelor si indicatorilor de performanta cu echipa dumneavoastra. Toate datele sunt adaptate global sau local in functie de cerinte.

  • Alianta Globala Element-Arval

    Alianta globala Element-Arval va poate extinde acoperirea globala, ajutandu-va sa armonizati flota existentă - cu peste 3 milioane de vehicule in peste 50 de tari, puteti consolida mai multe servicii  intr-un singur contract global.

5 produse principale

5 solutii pentru nevoile dumneavoastra
Valorile fundamentale ale Arval sunt grija, expertiza si simplitatea. Avand in vedere acest lucru oferim o abordare in 5 piloni a solutiilor pentru flota dumneavoastra. Cu Arval puteti delega intreg procesul de management al flotei catre noi, inclusiv comunicarea cu soferii - ceea ce va permite sa va eliberati de rutina zilnica si sa va concentrati pe celelalte aspecte ale afacerii dumneavoastra. Echipa noastra analizeaza in permanenta nevoile flotei si identifica vehiculele potrivite afacerii dumneavoastra fie ca discutam de vehicule inchiriate pe termen lung, mediu sau electrice. Este datoria Arval sa cunoasca afacerea dvs.
Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

ABORDAREA NOASTRA SMART – TRANZITIA CATRE O FLOTA VERDE SI SOLUTII ALTERNATIVE DE MOBILITATE

Management-ul global al flotei dumneavoastra include kpi complecsi ca parte a  TCO-ului (Total Cost of Ownership), emisii, satisfactia soferilor si obiectivele de CSR.  Instrumentul nostru SMaRT va poate ajuta sa optimizati performanta flotei globale  pentru fiecare obiectiv setat.

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima