flote mari

Solutii flote mari: parteneriat pentru calitate

O relatie care va sustine flota, soferii si succesul afacerii. Echipele noastre sunt pregatite sa ofere solutii rapide si fiabile, iar valorile noastre clare si masurabile asigura cele mai inalte standarde de calitate pe tot parcursul parteneriatului nostru.


Gestionarea unei flote mari inseamna echilibrarea nevoilor companiei si a soferilor fata de cresterea presiunilor financiare, operationale si de responsabilizare sociala. Cu solutiile Arval puteti avea alaturi experti unici si dedicati Contului dumneavoastra, sustinuti de valori clare si indicatori de performanta masurabili. Permiteti-ne sa ne concentram asupra flotei si soferilor pentru ca dvs sa va puteti concentra asupra management-ului companiei.


Echipa dedicata de manageri de cont.

Structura echipei de manageri de cont va ofera accesul la un grup dedicat de experti . Veti sti intotdeauna pe cine sa contactati: manager-ul de cont, specialistul in achizitii, in anvelope, asigurari sau daune. Asiguram continuitatea parteneriatului cu o singura echipa care cunoaste toate detaliile Contului dumneavoastra.


Solutiile noastre

5 Raspunsuri de baza
Valorile fundamentale ale Arval sunt grija, expertiza si simplitatea. Avand in vedere acest lucru oferim o abordare in 5 piloni a solutiilor pentru flota dumneavoastra. Cu Arval puteti delega intreg procesul de management al flotei catre noi, inclusiv comunicarea cu soferii - ceea ce va permite sa va eliberati de rutina zilnica si sa va concentrati pe celelalte aspecte ale afacerii dumneavoastra. Echipa noastra analizeaza in permanenta nevoile flotei si identifica vehiculele potrivite afacerii dumneavoastra fie ca discutam de vehicule inchiriate pe termen lung, mediu sau electrice. Este datoria Arval sa cunoasca afacerea dvs.

Abordarea SMaRT

Suntem singura companie care ofera aceasta abordare - SMaRT (Sustainable Mobility and Responsibility Targets) pornind de la nevoia si dorinta de a fi leader european in tranzitia de la tipurile clasice de combustibil catre variante hibride si electrice. Suntem alaturi de clienti in fiecare pas al procesului, analizam flota, nevoile si bugetul acestuia si oferim solutii clare prin care sa fie scazuta amprenta emisiilor CO2.

 • CFO-ul

  CFO-ul

  "Dimensiunea flotei mele necesita supravegherea mai multor indicatori pentru a monitoriza costurile si performanta. Rapoartele strategice si operationale sunt accesibile din contul online My Arval."

   
 • Resurse Umane

  Resurse Umane

  „Avem o gama larga de opțiuni de vehicule si este important pentru noi sa atragem cei mai buni angajati. Imediat ce ajung in cadrul companiei, sanatatea si siguranta acestora este primordiala. Trebuie sa ma asigur ca toti angajatii mei beneficiaza de cele mai bune conditii ori de cate ori folosesc un vehicul al companiei. Mai mult, ei trebuie sa fie instruiti, ingrijiti si sfatuiti de experti adevarati. Arval bifeaza cu usurinta toate aceste nevoi "

 • Manager International de Flota

  Manager International de Flota

  "Gestionez vehiculele de la sediul central, precum si din multe tari din Europa - ma aștept ca firma de leasing operational sa ne cunoasca nevoile si cerintele, oriunde ne-am afla. Arval este intotdeauna acolo pentru noi,  ori de cate ori si oriunde avem nevoie de ei. "

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima