user guides

Verifica Intrebarile Frecvente

FAQ

Mentenanta / Revizii

Cand trebuie sa programez o revizie?

Arval va pune la dispozitie o retea preferata de service-uri partenere specializate in reparatii, revizii si mentenanta flotei dumneavoastra. Reteaua este disponibila la nivel national. Furnizorii selectati de Arval asigura garantia calitatii serviciilor realizate. Va punem la dispozitie inclusiv abilitatea de a programa online serviciile prin intermediul echipei de Asistenta Clienti.


Ce costuri nu sunt acoperite de contract?

Pot exista diverse servicii ce nu au fost contractate, situație in care costul acestora rămâne in sarcina Dvs.
Alte situatii pot fi: completarea cu AdBlue (avand regim de combustibil), reinoirea hartilor GPS-ului, inlocuirea covoraselor din masina, achizitia unui cablu de incarcare sau orice alta defectiune care poate aparea in urma unei utilizarii neconforme a vehiculului dumneavoastra. Daca doriti mai multe informatii va rugam sa contactati Serviciul Relatii Clienti la 021.599.10.00


Anvelope

Am dreptul la anvelope de iarna?

Acest lucru depinde de politica interna a companiei dumneavoastra. Va rugam sa consultati acest aspect cu manager-ul dumneavoastra de flota.


Daune si asigurari

Trebuie sa achit daunele?

Ca si regula generala in cazul fransizei exista un cost atribuit oricarei avarii care nu permite recuperarea deplina a functionalitatii piesei - acest lucru include si avariile aduse anvelopelor, parbirzului, lunetei sau geamurilor masinii. Politica flotei dumneavoastra stipuleaza daca aceste costuri sunt suportate de catre sofer sau de catre companie.

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima