Solicitare Informatii privind Protectia Datelor Personale

Arval își ia foarte în serios obligațiile în calitate de operator de date. Arval are datoria de grijă cu privire la datele personale pe care le prelucrează.
Pentru a vă exercita drepturile în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și cu legile naționale relevante privind confidențialitatea, vă oferim diferite posibilități: Dacă aveți un cont pe My Arval sau orice altă aplicație, cum ar fi My Arval Mobile, aveți acces la datele dvs. personale pe care Arval le deține. Aveți posibilitatea de a modifica direct unele dintre aceste date. De asemenea, puteți contacta punctul dvs. de contact obișnuit la Arval sau la serviciul nostru de îngrijire a șoferilor.

Sunteți încurajați să completați formularul de confidențialitate de mai jos pentru a ajuta Arval să trateze cu exactitate solicitarea dvs.
În funcție de subiect, vom încerca tot posibilul să revenim la dvs. cât mai curând posibil și nu mai târziu de 30 de zile de la solicitarea dvs. În această perioadă, Arval vă poate contacta pentru a solicita informații suplimentare de identificare sau pentru a vă clarifica solicitarea. În cazul în care întâmpinăm dificultăți în a vă răspunde la timp din cauza unor probleme tehnice specifice, vă vom ține la curent.

Între timp, vă invităm să citiți Informarea privind protecția datelor cu caracter personal pe site-ul nostru web.
Ne pasă sincer de protecția datelor dvs.

Toate cele bune,
Arval România

FORMULAR SOLICITARE INFORMAȚII

TITLU
VA RUGAM SPECIFICATI CUM DORITI SA VA CONTACTAM.
VA RUGAM SA SELECTATI SUBIECTELE PENTRU CARE NE CONTACTATI.
De asemenea
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pentru a vizualiza Informarea privind Protectia Datelor cu Caracter Personal va rugam dati click aici.
De asemenea, ne puteți trimite cererea dvs. prin e-mail la privacy@arval.ro