economii

Eficienta si economii

Arval va ofera un serviciu complet de gestionare a flotei. Prin externalizarea proceselor, ne ocupam direct de soferii dumneavoastra si de administrarea zilnica a mobilitatii angajatilor. Cu peste 30 de ani de experiență si servicii de clasa mondiala, putem eficientiza cu usurinta procesele si flota dumneavoastra.

 • COSTURI REDUSE PRIN ARVAL OUTSOURCING SOLUTIONS (AOS)

  Solutiile de externalizare Arval (AOS) simplifica viata managerului de flota (sau a oricarui profesionist responsabil cu gestionarea acesteia). Implementam pentru afacerea dvs. cele mai noi instrumente, politici si proceduri digitale. Optimizarea demonstrata a TCO face ca externalizarea serviciilor de flota sa fie alegerea evidenta.

 • ECHIPA DEDICATA DE MANAGERI DE CONT

  Structura noastra unica include o echipa dedicata de manageri de cont care actioneaza, in fond, ca o micro-echipa de management al flotei, pastrandu-ne in contact permanent cu clientii si cu piata.

  Echipele noastre valorifica toate avantajele de a fi un operator mare, oferind in acelasi timp clientilor nostri profesionisti locali, dedicati si motivati.

  Echipa de cont

   

 • PROPUNEREA CALITATII ARVAL: IMBUNATATIRE PERMANENTA A PERFORMANTEI

  Eficienta calitatii este esentiala: ne pasa de imbunatatirea calitatii si a performantei mai mult decat orice alta companie de pe piata. Avem patru piloni pentru a ne asigura ca performanta noastra masoara raspunsurile de la soferii nostri prin sondaje dedicate de satisfactie a acestora si raspunsurile factorilor de decizie prin intermediul scorurilor NPS (Net Promoter Score). Acest lucru permite analiza continua a tuturor produselor si proiectelor noastre pentru a evalua modul in care ne servim clientii. 

  imbunatatire

   

 • SALE AND LEASEBACK: TRANZITIA LA LEASING-UL OPERATIONAL

  Produsul poate ajuta companiile sa treaca de la un model de achizitie direct si costisitor la o abordare mai eficienta a leasingului operational full-service. Este, de asemenea, un instrument financiar atractiv pentru a ajuta companiile sa  elibereze capital.

 • FLOTA CONECTATA: MY ARVAL SI SUITA DIGITALA

  Suita noastra digitala de raportare My Arval ofera companiilor posibilitatea de a compara si analiza lunar KPI-urile si tendintele utilizatorilor. Acest lucru va ajuta sa va pregatiti bugetul si face ca gestionarea flotei sa fie mult mai eficienta. Puteti chiar sa integrati date detaliate ale unor  parti terte - inclusiv sisteme telematice,  si asigurări - pentru a obtine un instantaneu local sau o imagine globala a flotei.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima