Women with phone

Pentru a conduce in deplina libertate, accesati My Arval Driver

 

Descoperiti My Arval Driver*, noul dumneavoastra spatiu pentru conducatorii auto

CU MY ARVAL DRIVER*, MOBILITATEA DEVINE LIBERTATE

Fluid, ergonomic si usor de utilizat, noul spatiu pentru conducatorul auto va ofera mai multa autonomie in gestionarea zilnica a autovehiculului dumneavoastra. Acesta va insoteste de la preluarea controlului autovehiculului, la monitorizarea procedurilor de intretinere sau chiar la planificarea intalnirilor dumneavoastra.

CASTIGATI TIMP SI LINISTE

  • Acces facil la informatii despre autovehiculul dumneavoastra, caracteristicile acestuia si serviciile asociate contractului autovehiculului dumneavoastra..
  • Depuneti cereri de despagubire online si beneficiati de gestionare accelerata a acestora.
  • Organizati programarile pentru intretinerea autovehiculului sau geolocalizati un garaj, un distribuitor de anvelope sau orice alt partener autorizat de Arval.
  • Gasiti toate raspunsurile la intrebarile legate de utilizarea si monitorizarea zilnica a autovehiculului dumneavoastra in sectiunea FAQ sau prin telefon la echipele dedicate Arval.
  • Iar la finalul contractului, cereti un deviz daca doriti sa rascumparati autovehiculul pentru dumneavoastra sau pentru o persoana apropiata.

 

Left column
truck ride in the road
Right column

URMARITI COMANDA AUTOVEHICULULUI DUMNEAVOASTRA

In calitate de conducator auto, in cazul unui autovehicul nou sau al unei reinnoiri, puteti urmari indeaproape evolutia comenzii dumneavoastra, de la confirmare pana la livrarea autovehiculului. De asemenea, puteti gasi informatii despre contractul dumneavoastra (numar de comanda, durata, kilometraj, statut) si despre autovehiculul dumneavoastra (anul modelului, numarul de usi, tipul de combustibil etc).

Verificati data estimata de livrare cat mai curand posibil!

*My Arval Driver = Conducatorul meu auto Arval.