Women with phone

Pentru a conduce în deplină libertate, accesați My Arval Driver

 

Descoperiți My Arval Driver*, noul dumneavoastră spațiu pentru conducătorii auto

CU MY ARVAL DRIVER*, MOBILITATEA DEVINE LIBERTATE

Fluidă, ergonomică și ușor de utilizat, noul spațiu pentru conducătorul auto vă oferă mai multă autonomie în gestionarea zilnică a autovehiculului dumneavoastră. Acesta vă însoțește de la preluarea controlului autovehiculului, la monitorizarea procedurilor de întreținere sau chiar la planificarea întâlnirilor dumneavoastră.
 

[VIDEO PLACEHOLDER]

CÂȘTIGAȚI TIMP ȘI LINIȘTE

  • Acces facil la informații despre autovehiculul dumneavoastră, caracteristicile acestuia și serviciile asociate contractului autovehiculului dumneavoastră.
  • Declarați o cerere de despăgubire online în câteva minute și beneficiați de o gestionare accelerată a cererilor de despăgubire.
  • Organizați programările pentru întreținerea autovehiculului sau geolocalizați un garaj, un distribuitor de anvelope sau orice alt partener autorizat de Arval.
  • Găsiți toate răspunsurile la întrebările legate de utilizarea și monitorizarea zilnică a autovehiculului dumneavoastră în secțiunea FAQ sau prin telefon la echipele dedicate Arval.
  • Iar la finalul contractului, cereți un deviz dacă doriți să răscumpărați autovehiculul pentru dumneavoastră sau pentru o persoană apropriată.

 

Left column
truck ride in the road
Right column

URMĂRIȚI COMANDA AUTOVEHICULULUI DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de conducător auto, în cazul unui autovehicul nou sau al unei reînnoiri, puteți urmări îndeaproape evoluția comenzii dumneavoastră, de la confirmare până la livrarea autovehiculului. De asemenea, puteți găsi informații despre contractul dumneavoastră (număr de comandă, durată, kilometraj, statut) și despre autovehiculul dumneavoastră (anul modelului, numărul de uși, tipul de combustibil…).

Verificați data estimată de livrare cât mai curând posibil!

*My Arval Driver = Conducătorul meu auto Arval.