consultanta

Consultanta

La Arval, consultanta este in ADN-ul nostru. Echipele noastre dedicate ajuta clientii sa isi administreze flota  asigurand eficienta, mentenanta continua si economii semnificative.

 • ANALIZE ANUALE

  In fiecare an (sau de doua ori pe an in functie de preferintele clientilor), managerii de cont vor realiza o analiza in detaliu a flotei clientului. Aceasta analiza acopera toate aspectele, de la pozitionarea geografica si pana la strategia pe termen mediu si lung a companiei pentru a se asigura ca serviciile oferite de Arval sustin nevoile clientului pe toata durata contractului.

  Zonele pe care le tratam cu o atentie deosebita sunt cele legate de costuri (asigurari), TCO general dar si KPI specifici cum ar fi management-ul combustibilului si siguranta soferilor.

 • SOLUTII POTRIVITE BAZATE PE DATE

  Echipa dvs. dedicata contului

  Incepem fiecare relatie dezvoltand o ințelegere profunda a nevoilor dumneavoastra. Profesionistii echipei noastre sunt in permanenta pregatiti sa va sfatuiasca si transforma gestionarea flotei dintr-o povara intr-un activ strategic valoros.

  Statistici despre flota conectată 

  Datele integrate si consolidate va ajuta sa luati decizii mai rapide. Pentru aceasta, solutia noastra telematica - Arval Active Link ajuta la colectarea, analiza si integrarea datelor flotei in procesul decizional. Mai mult, AAL este dezvoltat pentru a respecta confidentialitatea si pentru a asigura securitatea datelor pentru dvs. si soferii dvs. Veti primi date si alerte despre flota pentru a va imbunatati productivitatea si pentru a reduce costurile.

  Gestionarea cardului de combustibil

  Gestionarea eficienta a flotei necesita date exacte despre momentul si locul in care soferii dvs. alimenteaza dar si informatii despre consumul de combustibil. Gestionarea cardului de combustibil Arval ofera un mecanism de plata rapid si transparent prin intermediul caruia va putem furniza toate datele necesare (analize comparative din industrie) si putem oferi sfaturi privind eficientizarea consumului de combustibil.

  Confidentialitatea datelor

  Toate datele personale sunt anonimizate inainte de orice utilizare de catre Arval. Datele sunt criptate, soferii si managerii flotei sunt informati cu privire la drepturile lor, totul conform ultimelor reglementari GDPR.

 • ABORDAREA SMART

  Numai Arval oferă abordarea SMaRT  (Sustainable Mobility and Responsibility Target). Fiind in fruntea trendurilor Europene de trecere catre o flota verde, aceasta metodologie sta la baza unei strategii de tranzitie energetica aplicabila oricarei flote ale clientilor. Clientului i se prezinta, pas cu, pas abordarea inclusiv ambitiile si obiectivele Arval pentru viitorul imediat apropiat, scopul final fiind reducerea amprentei CO2 a flotelor.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima