Lucreaza cu noi

Lucreaza cu noi

Alatura-te echipei Arval

Alatura-te echipei Arval, jucator international in piata leasing-ului operational. Misiunea noastra este sa livram cele mai bune produse si servicii clientilor nostri, alaturi de solutii integrate de management al flotei.

Colaboratorii nostri reprezinta agentii inovatiei. Prin ei putem imbunatati ce facem, cand dar mai ales cum ne desfasuram activitatea. Cautam in permanenta persoane integre, proactive si care pun pasiune in ceea ce fac. Daca si tu consideri ca te potrivesti cu ceea ce cautam, trimite-ne CV-ul tau.

Esti la 2 click-uri distanta de a lucra cu noi
Trimite-ne CV-ul tau

Promisiunea noastra

STIMULAM ANGAJATII
Dezvoltam inca de la inceput planuri clare si concise de dezvoltare profesionala. Ne concentram aproape exclusiv pe promovarile interne. Incercam in permanenta sa dezvoltam resursele interne prin sesiuni de training.

LIBERTATEA DE A LUA DECIZII
Colegii nostri au cel mai ridicat nivel de autonomie. Incurajam libertatea deoarece asigura performanta si intareste increderea angajatilor in fortele proprii.

INSPIRAM SI NE LASAM INSPIRATI DE CREATIVITATE
Ne straduim in permanenta sa dezvoltam solutii optime si innovatoare iar creativitatea colegilor nostri ne permite sa inaintam in directia potrivita.

Lucreaza cu noi.

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima