Woman smile in car give key

Gasiti un atelier service partener, cu un singur click

DESCOPERITI RETEAUA DE ATELIERE SERVICE PARTENERE ARVAL. ASIGURAM CELE MAI INALTE STANDARDE DE CALITATE PENTRU TOATE INTERVENTIILE POST-VANZARE ASUPRA AUTOVEHICULELOR DUMNEAVOASTRA.

 

Tehnologie, inovatie, atentie la mediu, precizie si calitate. Asiguram in centrele noastre cele mai inalte standarde de calitate si garantam mobilitatea si confortul utilizatorilor nostri.

Conduceti cu incredere!

O RETEA DE EXPERTI LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

Selectate cu grija in functie de peste 130 de criterii, centrele partenere Arval ofera o experienta optima pentru clienti. Pentru a transforma intretinerea autovehiculului intr-un moment special dedicat mobilitatii.

 

arval center

Unitatile partenere Arval sunt etichetate cu „Arval Center” sau „Arval Premium Center”, lucru care faciliteaza identificarea acestora. Datorita instrumentului nostru de geolocalizare, le puteti gasi cu un singur click. 

 

 

 

arval premium center 4Etichetele au o identitate vizuala proprie care va permite sa stiti imediat daca centrul service este membru al retelei preferate Arval. Punctele service inregistrate folosesc culorile marcii Arval pentru a fi usor de recunoscut.

Specialisti capabili sa efectueze diverse interventii indiferent de tipul vehiculului dvs.

Left column
Specialisti capabili sa realizeze diverse servicii
Right column
  • Sunt capabili sa intervina pe toate tipurile de autovehicule: termice, electrice, hibride si pe toate tipurile de operatiuni.
  • Acestia dispun de echipamente tehnice pentru a garanta furnizarea rapida a unor servicii de calitate.
  • Furnizorii de servicii au fost selectați cu atenție pentru expertiza și competențele lor polivalente și pentru respectarea standardelor de mediu.

Oriunde va aflati, suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta sa economisiti timp. Puteti efectua in mod direct o programare si sa predati autovehiculul in atelierul service selectat iar noi ne ocupam de restul demersurilor, fara a fi necesare plati in avans.