Woman smile in car give key

Găsiți un atelier service partener, cu un singur click

DESCOPERIȚI REȚEAUA DE ATELIERE SERVICE PARTENERE ARVAL. ASIGURAM CELE MAI INALTE STANDARDE DE CALITATE PENTRU TOATE INTERVENȚIILE POST-VÂNZARE ASUPRA AUTOVEHICULELOR DUMNEAVOASTRĂ.

 

Tehnologie, inovație, atenție la mediu, precizie și calitate. Asiguram în centrele noastre cele mai inalte standarde de calitate si garantam mobilitatea si confortul utilizatorilor nostri.

Conduceți cu încredere!

O REȚEA DE EXPERȚI LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Selectate cu grijă în funcție de peste 130 de criterii, centrele partenere Arval oferă o experiență optimă pentru clienți. Pentru a transforma întreținerea autovehiculului intr-un moment special dedicat mobilitatii.  

 

arval center

Unitatile partenere Arval sunt etichetate cu „Arval Center” sau „Arval Premium Center”, lucru care facilitează identificarea acestora. Datorită instrumentului nostru de geolocalizare, le puteți gasi cu un singur click. 

 

 

 

arval premium center 4Etichetele au o identitate vizuală proprie care vă permite să știți imediat dacă centrul service este membru al rețelei preferate Arval. Punctele service înregistrate folosesc culorile mărcii Arval pentru a fi ușor de recunoscut. 

Specialiști capabili să efectueze diverse intervenții indiferent de tipul vehicolului dvs.

Left column
Garage man work explain to his boss
Right column
  • Sunt capabili să intervină pe toate tipurile de autovehicule: termice, electrice, hibride și pe toate tipurile de operațiuni. 
  • Aceștia dispun de echipamente tehnice pentru a garanta furnizarea rapidă a unor servicii de calitate. 
  • Furnizorii de servicii au fost selectați cu atenție pentru expertiza și competențele lor polivalente și pentru respectarea standardelor de mediu.

Oriunde vă aflați, suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta sa economisiti timp. Puteti efectua in mod direct o programare si sa predați autovehiculul în atelierul service selectat iar noi ne ocupăm de restul demersurilor, fara a fi necesare plati în avans.