Man in car trunk

Cumparati autovehiculul la un pret competitiv, nimic mai simplu

La finalul contractului de leasing pe termen lung contractat de angajatorul dumneavoastra, puteti cumpara autovehiculul, cu acordul acestuia. Aceasta este o oportunitate de a deveni proprietarul unui autovehicul la un cost mai mic si disponibil imediat!

Un membru al familiei sau unul dintre apropiatii dumneavoastra poate beneficia, de asemenea, de aceasta oferta de rascumparare.

CUM SE PROCEDEAZA PENTRU A DEVENI PROPRIETARUL AUTOVEHICULULUI DUMNEAVOASTRA?

 

O estimare gratuita, fara obligatii, a valorii de achizitie a vehiculului dumneavoastra

O puteti solicita:

 • In orice moment pe site-ul arval.ro
 • In cele 4 luni anterioare expirarii contractului dumneavoastra din spatiul dedicat My Arval Driver (cel tarziu cu 10 zile inainte)

 

O procedura simpla si rapida

Arval va va trimite o oferta de achizitie  in termen de 72 de ore, impreuna cu un borderou de acceptare si procedura de urmat.

Trimiteti documentele justificative, borderoul de acceptare a ofertei semnat si acordul companiei dumneavoastra prin e-mail.

Dupa ce ati platit pentru achizitie, veti primi documentele de cesiune si certificatul de inmatriculare barat, care va permit sa schimbati titularul. Acum sunteti proprietarul autovehiculului!

O echipa dedicata va va insoti pe tot parcursul procesului si va va sta la dispozitie pentru a va raspunde la toate intrebarile.

 

 

Conditii:

 • Autovehiculul dumneavoastra nu trebuie sa fi fost returnat.
 • Autovehiculul dumneavoastra nu trebuie sa fie avariat in urma unui accident (inspectat pentru daune structurale).
 • Autovehiculul dumneavoastra trebuie sa fi beneficiat de serviciul „Intretinere Arval” de la inceputul contractului de Leasing pe Termen Lung.

 

 • PROFITATI DE PRETURI ATRACTIVE

  • Preturile pe care le propunem sunt foarte competitive in comparatie cu cele practicate la nivelul pietei de vehicule rulate; in medie cu 10 pana la 15% mai ieftine.
 • FITI LINISTIT IN CEEA CE PRIVESTE FIABILITATEA AUTOVEHICULULUI

  Istoricul de conducere si de intretinere este cunoscut: autovehiculul de care dispuneti astazi v-a fost livrat nou, ati fost primul sau utilizator, il cunoasteti. I-ati asigurat intretinerea la garajele si partenerii autorizati de constructori pe durata contractului.

  Si va asiguram: Inainte de vanzare, se efectueaza o inspectie tehnica, al carei cost este acoperit de Arval, chiar daca autovehiculul dumneavoastra are mai putin de 4 ani.

 • SIMPLIFICATI PROCESUL DE ACHIZITIE

  Cunoasteti autovehiculul si acesta este disponibil imediat. In acest fel, nu mai aveti nevoie sa il cautati, sa va faceti programari sau sa va deplasati pentru a efectua teste neconcludente.

  Nu este nevoie sa va deplasati la reprezentanta: totul se face de la distanta, iar dumneavoastra va pastrati autovehiculul.

  Sunteti insotit de o echipa Arval dedicata pe tot parcursul procesului de achizitie. Puteti apela la aceasta in orice moment.

  Fara intrerupere a mobilitatii: in cazul reinnoirii contractului de leasing pe termen lung pe care il aveti cu compania dumneavoastra, va pastrati autovehiculul actual pana la livrarea noului autovehicul care il inlocuieste.

Left column

AVANTAJELE NOASTRE

In fiecare an, peste 3.000 de autovehicule sunt achizitionate de catre utilizatorii lor.

Right column
PROFITATI DE PRETURI ATRACTIVE

SOLICITATI O ESTIMARE GRATUITA

Confirm ca am citit si sunt de acord cu Declaratia de Confidentialitate Arval

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.