Man in car trunk

Cumparati autovehiculul la un preț competitiv, nimic mai simplu

La finalul contractului de leasing pe termen lung contractat de angajatorul dumneavoastră, puteți umpăra autovehiculul, cu acordul acestuia. Aceasta este o oportunitate de a deveni proprietarul unui autovehicul la un cost mai mic și disponibil imediat!

Un membru al familiei sau unul dintre apropriații dumneavoastră poate beneficia, de asemenea, de această ofertă de răscumpărare.

CUM SE PROCEDEAZĂ PENTRU A DEVENI PROPRIETARUL AUTOVEHICULULUI DUMNEAVOASTRĂ?

 

O estimare gratuită, fără obligații, a valorii de achiziție a vehiculului dumneavoastră

 

O puteți solicita:

 • În orice moment pe site-ul arval.ro
 • În cele 4 luni anterioare expirării contractului dumneavoastră din spațiul dedicat My Arval Driver(1) (cel târziu cu 10 zile înainte)

 

O procedură simplă și rapidă

Arval vă va trimite o ofertă de achizitie  în termen de 72 de ore, împreună cu un borderou de acceptare și procedura de urmat.

Trimiteți documentele justificative, borderoul de acceptare a ofertei semnat și acordul companiei dumneavoastră prin e-mail.

După ce ați plătit pentru achiziție, veți primi documentele de cesiune și certificatul de înmatriculare barat, care vă permit să schimbați titularul. Acum sunteți proprietarul autovehiculului!

O echipă dedicată vă va însoți pe tot parcursul procesului și vă va sta la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările.

 

 

Condiții:

 • Autovehiculul dumneavoastră nu trebuie să fi fost returnat.
 • Autovehiculul dumneavoastră nu trebuie să fie avariat în urma unui accident (inspectat pentru daune structurale).
 • Autovehiculul dumneavoastră trebuie să fi beneficiat de serviciul „Întreținere Arval” de la începutul contractului de Leasing pe Termen Lung.

 

 • PROFITAȚI DE PREȚURI ATRACTIVE

  • Prețurile pe care le propunem sunt foarte competitive (2) în comparație cu ceel practicate la nivelul pietei de vehicule rulate; în medie cu 10 până la 15% mai ieftine.
 • FIȚI LINIȘTIȚI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE FIABILITATEA AUTOVEHICULULUI

  Istoricul de conducere și de întreținere este cunoscut: autovehiculul de care dispuneți astăzi v-a fost livrat nou, ați fost primul său utilizator, îl cunoașteți. I-ați asigurat întreținerea la garajele și partenerii autorizați de constructori pe durata contractului.

  Și pentru a vă liniști: Înainte de vânzare, se efectuează o inspecție tehnică, al cărei cost este acoperit de Arval, chiar dacă autovehiculul dumneavoastră are mai puțin de 4 ani.

 • SIMPLIFICAȚI PROCESUL DE ACHIZIȚIE

  Cunoașteți autovehiculul și acesta este disponibil imediat. În acest fel, nu mai aveți nevoie să îl căutați, să vă faceți programări sau să vă deplasați pentru a efectua teste neconcludente.

  Nu este nevoie să vă deplasați la reprezentanță: totul se face de la distanță, iar dumneavoastră vă păstrați autovehiculul.

  Sunteți însoțit de o echipă Arval dedicată pe tot parcursul procesului de achiziție. Puteți apela la aceasta în orice moment.

  Fără întrerupere a mobilității: în cazul reînnoirii contractului de leasing pe termen lung pe care îl aveți cu compania dumneavoastră, vă păstrați autovehiculul actual până la livrarea noului autovehicul care îl înlocuiește.

Left column

AVANTAJELE NOASTRE

În fiecare an, peste 3.000 de autovehicule sunt achizitionate de catre utilizatorii lor.

Right column
Front light car

SOLICITAȚI O ESTIMARE GRATUITĂ

Confirm ca am citit si sunt de acord cu Declaratia de Confidentialitate Arval

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
(2)*My Arval Driver = Conducătorul meu auto Arval.