Home > Arval blog > Cum aleg flota potrivita pentru compania mea?

Cum aleg flota potrivita pentru compania mea?

Cum aleg flota potrivita pentru compania mea?

Luni, Decembrie 3, 2018

Nevoia de mobilitate exista in orice companie, de aceea este important ca managerii sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a rezolva aceasta necesitate. Fie ca aleg varianta de a incheia un contract de leasing auto pentru care este nevoie de finantare leasing sau cred ca solutia de leasing auto fara avans este cea mai potrivita, acestia trebuie sa stie cum sa aleaga flota potrivita pentru companie.

Atunci cand un manager de companie ia decizia de a crea sau extinde flota de masini a companiei, exista mai multe lucruri de care trebuie sa tina cont pentru a alege cea mai buna solutie.

Cea mai eficienta modalitate de a solutiona problema transportului pentru multe companii este incheierea unui contract de leasing operational, prin care firma va obtine masini in rate fara avans si o oferta personalizata. Cum trebuie insa aleasa flota de masini pentru companie?

Alocati un buget pentru flota de masini

Probabil cel mai important factor in alegerea flotei de masini potrivite pentru companie din toate punctele de vedere este bugetul disponibil pentru inchirierea autovehiculelor. Un contract de leasing operational nu presupune o investitie initiala, deci avansul este zero, ceea ce este un mare avantaj pentru orice firma, iar costul lunar va fi doar cel agreat la inceput. Pentru a lua cea mai buna decizie in solutionarea transportului din companie, stabiliti in prealabil un buget pe care doriti sa il alocati acestei necesitati. Pe baza acestei sume, cereti o oferta personalizata pentru o flota de masini, mentionand care sunt modelele de masini la care v-ati gandit. Colegii nostri vor analiza cererea dumneavoastra si va vor propune cele mai bune solutii, luand in considerare bugetul alocat.

Ganditi-va care sunt nevoile de transport

O flota de masini poate arata foarte diferit de la o companie la alta si este creata avand in gand nevoile de transport cele mai mari din acele firme. De exemplu, o firma de curierat va avea nevoie de masini potrivite pentru transportarea multor colete zilnic, in timp ce o firma ce ofera servicii digitale va avea nevoie de masini mici care sa asigure transportul angajatilor pentru diverse sarcini in oras. Pentru a alege flota de masini potrivita pentru compania dumneavoastra, trebuie sa raspundeti la aceasta intrebare. Astfel, veti putea decide impreuna cu colegii nostri care sunt modelele de autovehicule cele mai potrivite pentru companie.

La Arval Romania va putem ajuta cu sfaturi pentru a alege flota de masini potrivita pentru compania pe care o conduceti. Sunati la 021 206 03 00 pentru o oferta personalizata!