Home > Arval blog > Despre cheltuielile din cadrul unui contract de leasing operational

Despre cheltuielile din cadrul unui contract de leasing operational

Despre cheltuielile din cadrul unui contract de leasing operational

Vineri, Ianuarie 11, 2019

Inceputul de an gaseste de regula companiile cu gandul la planul de afaceri, cheltuieli si bugete,planificand pasii de urmat in continuare. De asemenea, inceputul de an este momentul oportun pentru noi investitii si modernizarea companiei. Numerosi manageri aleg sa analizeze acum nevoile firmei si cerintele angajatilor si sa croiasca un plan pentru anul ce tocmai a inceput.

Startul anului este, prin urmare, momentul recalibrarii business-ului si planificarii strategiei viitoare. De aceea, venim in intampinarea celor care conduc firme din Romania cu o oferta de leasing auto fara avans, care poate fi raspunsul potrivit pentru solutionarea nevoii de mobilitate din companie.

Daca esti in cautarea unei optiuni pentru a asigura transportul din compania ta in mod optim, incheierea unui contract de leasing operational este o idee buna, cel mai mare avantaj fiind costul raportat la serviciile primite. Iata cateva lucruri despre costurile pe care le presupune un contract de leasing operational:

In primul rand, este un pas inainte pentru bunul mers al companiei, fara a face practic nicio investitie la inceput. Acest lucru se intampla deoarece un contract de leasing operational nu presupune achitarea unui avans la inceput de contract, deci este un leasing auto fara avans, dedicat si gandit exclusiv pentru companii.

In al doilea rand, nu ai nevoie de finantare leasing pentru ca singurul cost al contractului de leasing operational este rata lunara pe care o vei plati pentru flota de masini aleasa. Acest lucru te scuteste de multe griji lunare sau trimestriale pe care e posibil sa le fi avut daca alegeai varianta unui leasing auto financiar. Arval Romania nu iti ofera doar o flota de masini in cea mai buna stare, ci te scapa de grija asigurarii si intretinerii masinilor. Nu va mai fi nevoie sa iti faci griji despre schimbarea pneurilor sezoniere, despre revizia masinii sau chiar despre cum vei fi despagubit in caz de accident. In plus, toate costurile generate astfel de masina nu mai sunt responsabilitatea ta.

In al treilea rand, contractul prin care obtii masini in rate fara avans poate fi negociat pe o perioada convenabila pentru compania ta, intre 1 zi si 2 ani, sau la un anumit numar de kilometri, stabilit de comun acord cu colegii nostri. Acest lucru te ajuta sa controlezi mai bine costurile din companie, deoarece vei sti de la inceput care este costul lunar si care este perioada in care va trebui sa sustii acest cost. Prin urmare, pe parcursul contractului de leasing operational, nu vor aparea costuri neprevazute, cum se poate intampla in cazul contractelor de leasing financiar.