Home > Arval blog > #goodplacetowork by Arval - cum integrăm cerințele clienților în ofertele noastre

#goodplacetowork by Arval - cum integrăm cerințele clienților în ofertele noastre

#goodplacetowork by Arval - cum integrăm cerințele clienților în ofertele noastre

Miercuri, Noiembrie 14, 2018

Echipa Arval România face parte din echipa globală Arval, un grup de oameni pasionați, responsabili și dedicați care au un singur scop – să integreze cerințele și nevoile clienților în munca lor de zi cu zi.

Compania Arval a fost fondată în 1989 şi este în acest moment deţinută în totalitate de către BNP Paribas. Nișa de business în care ARVAL activează este leasing-ul operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – atât profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale - soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza şi calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL către clienţi, sunt livrate în 28 de ţări, cu peste 6,400 de angajaţi.

La Arval prețuim părerea clienților, de aceea ne îngrijim de cerințele acestora zi de zi, suntem deschiși către feedback și căutăm întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile.

Fiecare zi de lucru începe cu un zâmbet și o cafea sau un ceai bun în biroul nostru din București, unul din cele mai frumoase spații de lucru, loc unde ne primim clienții cu o atitudine pozitivă și gata să rezolvăm toate situațiile apărute. Echipele noastre dedicate de sales, account management sau marketing sunt pregătite să facă față provocărilor de zi cu zi din domeniul leasing-ului operațional, pentru a ne asigura că serviciile Arval sunt 100% la înălțimea așteptărilor din partea clienților.

Clienții noștri activează în diverse industrii, de la retail și economic până la servicii și produse IT. Cu toate acestea, ei au un lucru în comun – sunt deschiși în a oferi feedback – avem tot suportul lor pentru a ne îmbunătăți munca și a presta servicii personalizate de calitate în fiecare zi.

Arval este cu adevărat pentru noi un #goodplacetowork, unde pasiunea și dedicarea se văd în tot ce facem.

Dacă vrei să ne faci o vizită, ne putem auzi la telefon înainte: 021 206 03 00. Te așteptăm!