Home > Arval blog > Leasing operational in 3 pasi - cum sa obtii o flota de masini pentru compania ta

Leasing operational in 3 pasi - cum sa obtii o flota de masini pentru compania ta

Leasing operational in 3 pasi - cum sa obtii o flota de masini pentru compania ta

Luni, Decembrie 10, 2018

Ce este leasingul operational? Leasingul operational reprezinta inchirierea unei flote de masini sau a unui singur autoturism, in schimbul unei rate lunare fixe care acopera toate costurile de functionare. Acest serviciu este, in acest moment, una dintre cele mai inteligente solutii pentru mobilitatea companiilor si a soferilor acestora, dar si cea mai usor de gestionat datorita suportului pe care reprezentantii companiei de leasing il ofera.

Arval ofera servicii de inalta calitate si posibilitatea de a obtine o flota de masini in doar trei pasi simpli:

  1. Contacteaza unul dintre reprezentantii Arval

Primul pas este acela de a contacta unul dintre reprezentantii Arval atat la numerele de telefon afisate pe website-ul companiei, cat si pe pagina oficiala de Facebook Arval Romania. Astfel vei toate detaliile despre produsele ce iti stau la dispozitie, taxele lunare ce revin fiecarui produs, ce contin pachetele de servicii integrale si multe alte informatii utile legate de ceea ce inseamna angajamentul intr-un contract de leasing operational. Dupa discutia cu reprezentantul nostru, decizia iti apartine!

  1. Stabiliti termenii contractuali

Odata luata decizia, este timpul stabilirii termenilor contractuali, Arval oferindu-ti posibilitatea de a-i negocia. Termenii contractuali includ alegerea duratei contractuale, ce poate fi pe termen scurt, incepand cu o zi sau pe termen lung, ce poate ajunge la o durata de maxim 5 ani. De altfel, acum este momentul sa alegi numarul de kilometri de care masina sau flota aleasa vor depinde. Odata stabilite aceste detalii contractuale, singura grija ramane aceea de a plati taxa lunara, deoarece Arval ofera leasing auto rulate fara avans. Asta inseama ca, la semnarea contractului, nu este nevoie de un avans sau de o taxa suplimentara.

  1. Bucura-te de flota ta

Atat de simplu este sa obtii o flota de masini Arval pentru a-i bucura pe angajatii companiei tale si pentru a le oferi cea mai buna solutie de mobilitate. Din momentul in care ai discutat cu reprezentantul Arval, acesta va fi intotdeauna alaturi de tine pe parcursul contractului pentru a-ti oferi confort si mobilitate inteligenta prin serviciile oferite. Atunci cand va interveni o problema la una dintre masinile flotei tale sau cand va veni timpul pentru schimbul de anvelope, reprezentantii Arval vor rezolva totul pentru tine.

Noi ti-am prezentat cei mai usori 3 pasi pentru a obtine o flota de masini pentru compania ta, de la intalnirea cu reprezentantul Arval, pana la momentul primirii intregii tale flote de masini. Indiferent de ce decizie vei lua, Arval va fi intotdeauna alaturi de tine.