Home > Arval blog > O noua campanie de oferte Arval

O noua campanie de oferte Arval

O noua campanie de oferte Arval

Luni, Iunie 3, 2019

Vara incepe la Arval cu o noua campanie de oferte! Revenim cu noi oferte dedicate celor care sunt in cautarea unei noi flote de masini potrivite pentru compania lor sau celor care doresc sa reinnoiasca flota actuala. Aceasta campanie este creata cu scopul de a oferi o gama variata de modele de masini in leasing, pentru a intampina orice nevoie de mobilitate. Am gandit noua noastra campanie in jurul a trei cuvinte cheie care o definesc:

Eficienta

La Arval pretuim eficienta, de aceea gandim fiecare oferta pentru a fi in acord cu nevoile de mobilitate ale clientului, dar si pentru a fi cat mai eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator. Vrem sa iti oferim o calatorie confortabila cu ajutorul masinilor in leasing, dar si costuri optime si mobilitate sporita. Vrem ca investitia ta in flota de masini sa fie profitabila, de aceea eficienta este primul lucru la care ne gandim. In oferta curenta vei gasi cateva modele eficiente energetic si potrivite oricarui tip de calatorie.

Mobilitate sporita

Mobilitatea este deosebit de importanta pentru noi, cei din domeniul leasingului operational. De aceea, atunci cand am gandit aceasta campanie de oferte, am vrut sa iti oferim mobilitate sporita si flexibilitate in ceea ce priveste alegerile pe care trebuie sa le faci cand pornesti la drum. De aceea, o buna parte din masinile incluse in oferta au aceasta caracteristica si se pot adapta usor atat mediului urban, cat si celui extra-urban. Cu ofertele noastre, te poti misca in voie unde te poarta calatoriile de business.

Confort

Ultimul cuvant cheie, dar nu cel din urma, este confortul. Confortul nu trebuie sa lipseasca dintr-o masina folosita pentru a atinge scopuri importante in companie. O calatorie confortabila inseamna intalniri productive si reusite, de aceea am ales doar modele care sa ofere confort sporit tuturor viitorilor soferi.

Descopera cele mai noi oferte Arval si fa acum alegerea potrivita pentru tine si compania ta: investeste intr-o noua flota! Pe Arval Romania!