Home > Care Este Sursa de Energie Viitorul Pentru Flotele Auto

CARE ESTE SURSA DE ENERGIE A VIITORUL PENTRU FLOTELE AUTO?

CARE ESTE SURSA DE ENERGIE A VIITORUL PENTRU FLOTELE AUTO?

Miercuri, Decembrie 6, 2017

ARVAL ÎŞI PREGĂTEŞTE CLIENŢII PENTRU TRANZIŢIA ENERGETICĂ  PRIN PUBLICAREA UNUI DOCUMENT WHITE PAPER

Arval, unul din liderii mondiali în leasing-ul operațional auto cu servicii incluse, îşi împărăşeşte expertiza în privinţa folosirii motorinei pentru flotele sale de maşini. Astfel, compania este implicată activ în sprijinirea clienţilor săi în tranziţia majoră spre o sursă de energie sustenabilă și ecologică. Pe termen scurt, motorina rămâne esenţială pentru această tranziţie, reprezentând în acest moment două treimi din maşinile şi înmatriculările de vehicule utilitare ușoare ale flotelor auto din Europa.

Noi alternative într-un context al tranziţiei energetice

În contextul conferinţei de la Bonn din 2017 despre schimbările climatice (COP 23), Arval decide să îşi împărtășească expertiza cu privire la situația actuală a folosirii motorinei prin intermediul unui document White Paper. Într-un context politic crucial, având în vedere noile decizii politice din întreaga Europa, Arval a gândit această Carte Albă pentru a clarifica statutul curent al motorinei în Europa şi pentru a sublinia posibilele alternative.

Compania Arval este convinsă că, pe termen scurt, motorina rămâne folositoare pentru reducerea emisiilor CO2, acordând timp producătorilor pentru a face investiţiile necesare pentru producerea unor vehicule alternative şi accesibile, dar şi autorităţilor publice pentru a dezvolta infrastructurile necesare. Benzina și, mai ales, mașinile hibride, joaca un rol important în așteptarea unei disponibilități mai largi a mașinilor electrice care, asa cum au identificat experții Arval, atunci când îndeplinesc anumite condiții, sunt percepute în mod clar ca cea mai bună opțiune.  

 

“Considerăm că realizarea unui inventar al resurselor de energie este pentru noi, extrem de important deoarece întreaga lume experimentează o tranziţie fără precedent în acest domeniu”, explică Phillipe Bismut, CEO Arval. „Această abordare vine în sprijinirea clienţilor noştri pentru găsirea unor soluţii adecvate și în provocarea unei reflecţii globale asupra mobilităţii de mâine.”

, Prin urmareabordarea Arval este de a facilita trecerea de la metodele actuale la cele ecologice pentru clienţii săi prin adaptarea la reglementările mereu în schimbare. În acest sens, liderul în leasing-ul operațional auto cu servicii incluse şi-a revizuit metoda de a calcula costul total al detinerii unui autovehicul (TCO), incluzând noi segmente pentru conducătorii auto, modele de condus și de localizare. Arval ia de asemenea în considerare noi alternative de tipul car-sharing, ce reprezintă metode alternative de folosite a unei mașini private.

Vă invităm să accesaţi acest link pentru a descărca White Paper: „Curăţând aerul din jurul motorinei”.