Home > Need a car > De ce Arval?

De ce Arval?

Arval face ca leasingul operational să fie o experienţă lipsită de orice neplăceri

Arval este un partener de încredere şi cu o experienţă vasta în domeniul leasing-ului operational de autovehicule, având o reţea de până la 1.000 de clienţi corporativi.

De ce să alegeţi Arval?​

Arval este partenerul preferat în lumea leasingului operational auto. De ce? Deoarece avem experienţă: Servim 100.000 de profesionişti, gestionăm 144.000 de vehicule din segmentul de antreprenoriat/întreprinderi mici şi avem o reţea extinsă, alcătuită din 1.000 de parteneri. Vă putem furniza orice tip de vehicul pe orice perioadă: o lună, 12 luni, 2 ani, 5 ani sau chiar mai mult. Platforma noastră online -- Arval Smart Experience -- este complet disponibilă atât şoferilor, cât şi clienţilor. Drept urmare, sunteţi doar la un clic sau un apel distanţă de la a vă contacta account managerul dedicat.

 

Arval Smart Experience

Arval Smart Experience, implementat în 25 de ţări, face ca dumneavoastră şi utilizatorii dumneavoastră să acţionaţi mai inteligent, permiţându-vă să interacţionaţi prin canale multiple şi să accesaţi informaţiile esenţiale mai rapid. În calitate de client, vă puteţi lega la reţea printr-un singur punct de intrare -- Arval Connect -- şi, prin intermediul Fleet View, vă puteţi consulta indicatorii de performanţă esenţiali ai flotei dintr-o singură mişcare. Puteţi, de asemenea, să obţineţi ultimele ştiri auto. Şoferii dumneavoastră pot păstra contactul cu dumneavoastră în orice moment şi oriunde, graţie unei aplicaţii mobile actualizate , care le oferă toate funcţionalităţile versiunii desktop principale.

Apps