Lease your vehicle

Arval

De 30 de ani sustinem eforturile companiilor de a avea o flota flexibila si fara batai de cap. Consultanta de specialitate si calitatea serviciilor sunt pilonii principali ai Arval.

 • De ce sa alegi Arval?

  Partener de incredere

  In calitate de lider de piata de peste 30 de ani, avem un palmares in care puteti avea incredere. Birourile noastre din 29 de tari ingrijesc peste 1.3 milioane de masini. Dimensiunea ampla a afacerii noastre ne permite sa achizitionam vehicule și servicii si sa le oferim clientilor nostri la cele mai bune costuri.De asemenea, facem parte din BNP Paribas, una dintre cele mai mari banci din lume.

  Ne pasa

  Echipele noastre de asistenta depun toate eforturile pentru a va intelege afacerea. Va explicam toate serviciile si identificăm solutia potrivida din perspectiva afacerii dvs. Suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va oferi cea mai buna experienta posibila.

  Sprijin 24/7

  Echipele noastre va stau intotdeauna la dispozitie. Impreuna cu acestia veti gasi in cel mai scurt timp solutia potrivita pentru siplificarea si optimizarea afacerii dvs.

  Experienta de neegalat.

  Oferim consultanta adaptata nevoilor dvs chiar si atunci cand aceste se schimba o data cu piata. Analizam permanent obiectivele companiei si ne asiguram ca sunteti intotdeauna aliniati cu strategia interna si cu trend-urile pietei.

Simplificam procesul de management al unui autovehicul. Transmiteti-ne nevoile dvs. Iar noi va ajutam sa gasiti solutia potrivita.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima