Master your budget

Optimizarea Bugetului

Arval elimina imprevizibilitatea cumpararii, intretinerii si vanzarii de masini si autoutilitare. Plațile dvs. sunt fixe si, de obicei, mai mici decat daca ati plati separat fiecare serviciu.

Amplitudinea si relatia noastra cu producatorii de automobile asigura obtinerea unui cost mult mai bun decat orice proprietar individual. Va transferam aceasta economie si adaugam un pachet cuprinzător de servicii, totul pentru optimizarea afacerii dvs.

 • CEA MAI BUNA VALOARE

  In calitate de proprietar al unei afaceri  nu doriți ca riscul deprecierii sa afecteze economia companiei. Dupa ce am calculat costul lunar al  vehiculului, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la gasirea resurselor pentru achizitie, intretinere sau vanzare.Arval grupeaza  aceste costuri operationale intr-o singura plata lunara fixa.

  Leasing Achizitie
  Toate serviciile incluse ✔️
  Predictibilitatea costurilor ✔️
  Castigati timp ✔️
  Managementul facturilor Rata lunara fixa Taxe variabile
 • Reduceti riscurile

  Arval va ajuta sa bugetati vehiculele de care aveti nevoie. Evitati atat costurile initiale cat si cele de mentenanta si servisare. De asemenea, nu mai este nevoie sa va faceti griji referitor la costurile de revanzare. Mai mult, Arval va garanteaza mobilitatea pe toata durata contractului.

 • Sustinem activ cresterea profitului companiei dvs

  Arval va ofera mult mai multe avantaje decat cele pe care le puteti obtine intr-un showroom auto sau la o firma locala de inchiriere. Cu Arval, costurile aferente flotei dvs devin usoare si transparente ceea ce va permite sa va concentrati pe ce conteaza cu adevarat - managementul companiei dvs.

 • Termen lung sau termen mediu?

  Conceput pentru proiecte temporare sau varfuri de sezon, solutia Arval de leasing operational pe termen mediu (intre 1 si 24 luni) va permite sa alegeti  durata contractuala adecvata nevoilor dvs. Mai mult, MTR va permite sa schimbati categoriile de vehicule pe durata contractului.

  Daca nevoile de mobilitate se intind pe o perioada mai mare de timp, solutiile de leasing operational pe termen lung (intre 25 si 57 luni)  reprezinta alegerea optima.

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima