loializarea angajatilor

Management soferi

Serviciile si solutiile noastre de mobilitate fac viata de zi cu zi a soferilor dvs. mai simpla, mai usoara si mai eficienta. Faceti angajatii sa se simta apreciati cu solutiile Arval.

 • GESTIONAREA SOFERILOR

  Gestionarea soferilor este un aspect de rutina, dar complicat, ca parte a gestionarii flotei. Oferind soferilor cea mai buna asistenta, ii facem sa se simta apreciati. Acest lucru ajuta la imbunatatirea implicarii angajatilor si la o mai buna retentie a personalului.

  Eliberarea companiei dvs. de administrarea de rutina a flotei elibereaza timp (si buget) astfel incat managerii sa se poata concentra pe alte activitati de baza.

  Centrul de asistenta pentru soferi

  Cu cat oferta dvs. de mobilitate este mai buna, cu atat compania dvs. este mai atractiva. Programul "Arval pentru angajati" ofera acestora beneficii personale si acces la o gama larga de optiuni de mobilitate, la birou  sau in deplasare - prin intermediul intranetului sau de pe telefonul mobil.

  Satisfactia soferului

  Intelegem ca soferii multumiti sunt angajati mai loiali. Masuram raspunsurile primite de la soferi prin sondaje dedicate de satisfactie. De asemenea, masuram raspunsurile factorilor de decizie prin Net Promoter Score. La Arval, privim reclamatiile ca pe un cadou, deoarece ne permit sa ne imbunatatim continuu serviciile. Ne analizam continuu produsele pentru a evalua modul in care putem oferi dvs. si soferilor cele mai bune produse si servicii.

  angajat

 • FOCUS PE STRATEGIE SI EXTERNALIZARE

  Solutiile de externalizare Arval (AOS) se asigura ca toti soferii primesc ajutor si asistenta pentru orice intrebari sau probleme. Centrul nostru dedicat de asistenta pentru soferi sta la dispozitia acestora si se asigura ca nu sunt niciodata singuri. Echipa Driver Desk (Call center) este formata din specialisti, gata sa raspunda oricarei cereri, de la ceea ce este inclus in contractul de leasing, la accidente si asistenta rutiera.

  Arval va poate sprijini cu cele mai variate sarcini - permitandu-va sa va concentrati asupra managementului strategic al flotei.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima