Mobilitate

Flota auto

Arval este un furnizor de mobilitate totala. Uneori nevoile de gestionare ale flotei dumneavoastra depasesc zona traditionala. In calitate de partener, va putem ajuta oricand prin oferirea solutiilor noi, adaptate specificatiilor dumneavoastra.

 • LEASING FULL SERVICE

  Leasing-ul full-service ramane in continuare cea mai importanta solutie de mobilitate Arval depasind din punct de vedere al avantajelor achizitia directa datorita gamei complete de servicii si produse care sunt incluse in contractul de leasing operational.

  Companiile cauta din ce in ce mai des, solutii tehnice si logistice de cea mai buna calitate, toate oferite de un partener de incredere.

 • NOI SOLUTII DE MOBILITATE

  Flota verde. Vehicule hibride si electrice.

  Arval ajuta corporatiile nu numai cu vehicule hibride si electrice. Un audit „SMaRT” al flotei dvs. va analiza utilizarea si nevoile autovehiculului dvs si va putea propune cea mai buna solutie pentru compania dumneavoastra.

 • MANAGEMENT-UL FLOTEI

  Pentru a ne asigura ca solutiile oferite la inceperea contractului isi pastreaza utilitatea pe parcursul acestuia, Arval realizeaza in fiecare an (sau, la cererea clientului de 2 ori pe an) o revizie personalizata. In baza acestei revizii, managerii dumneavoastra de cont pot propune modificari contractuale luand in calcul toate nevoile dumneavoastra aliniate la momentul actual. Astfel, dumneavoastra veti beneficia in permanenta de cele mai bune servicii Arval.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima