CSR pic

Flota Verde

Arval sprijina tranzitia catre o mobilitate cu emisii reduse de carbon, oferind in acelasi timp conditii mai bune angajatilor dvs. Gestionarea responsabila a flotelor de astazi trebuie sa aiba la baza responsabilitatea sociala si sustenabilitatea.

  • 1. VEHICULE HIBRIDE SI ELECTRICE

    Putem efectua un „audit SMART” analizand utilizarea si nevoile flotei, pentru a identifica vehiculele potrivite pentru dvs. Ne uitam la dimensiunea, utilizarea si kilometrajul vehiculului si va sfatuim daca modelele EV sau hibride ar putea ajuta afacerea sa reduca din costuri si sa va satisfaca KPI-urile de Responsabilitate Sociala. Oferta Arval include toata gama de modele hibride, inclusiv vehicule comerciale usoare.

  • 2. SIGURANTA SOFERILOR

    Prin Centrul nostru dedicat de asistenta pentru soferi, locatia si siguranta acestora sunt intotdeauna prima noastra prioritate. Centrul de apeluri este format din specialisti, gata sa raspunda oricarei cereri de informatii,  de la  service si  mentenanta pana la reparatii. In acelasi timp ofera asistenta rutiera  sau sfaturi privind asigurarea si gestionarea accidentelor. 

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima