Corporate services all-in page image

Informatii

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational full service pentru vehicule. Arval ofera clientilor sai  solutii personalizate ce optimizeaza mobilitatea pentru angajatii acestora si externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. 

Consultanta specializata si servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval fată de clientii sai, sunt livrate în fiecare dintre cele 29 de tari in care activeaza compania, de catre cei peste 7.100 angajati. 1.9 milioane vehicule inchiriate in regim de leasing operational (Dec 2019) reprezinta flota Arval la nivel mondial.

 • DE CE SA ALEGETI ARVAL?

  Expertiza si grija

  Lucram in toate industriile si pentru toate categoriile de clienti si punem la dispozitia acestora echipe de manageri de cont experimentati in sectorul dumneavoastra.

  Specializat in leasing operational

  Oferim expertiza globala pe care o adaptam la nivelul fiecarei tari in care activam. Astfel, transformam management-ul flotei dintr-o povara intr-un element strategic valoros.

  Solutii adaptate

  Pentru a simplifica gestionarea flotei si pentru a optimiza TCO-ul acesteia. Cu peste 30 de ani experienta in servicii de talie mondiala putem economisi si eficientiza flota dumneavoastra.

  Satisfactia clientilor

  Fiecare relatie are la baza o intelegere profunda a nevoilor dumneavoastra si un angajament fata de calitate. Structura echipei noastre de manageri de cont va  ofera experti dedicati. Veti  sti intotdeauna pe cine sa  contactati si primiti in  permanenta cea mai buna  calitate a serviciilor si  produselor Arval.

Servicii de mobilitate

Mobilitate: Solutii dincolo de variantele traditionale
Servicii de mobilitate
Servicii de mobilitate

Arval va sprijina si va ofera o imagine de ansamblu asupra conceptului de mobilitate. Intelegem ca nu este vorba doar de masini CI de soferi si de un intreg ecosistem de transport, siguranta rutiera si responsabilitate sociala.

Vezi mai multe

Solutiile noastre

5 Raspunsuri de baza
Valorile fundamentale ale Arval sunt grija, expertiza si simplitatea. Avand in vedere acest lucru oferim o abordare in 5 piloni a solutiilor pentru flota dumneavoastra. Cu Arval puteti delega intreg procesul de management al flotei catre noi, inclusiv comunicarea cu soferii - ceea ce va permite sa va eliberati de rutina zilnica si sa va concentrati pe celelalte aspecte ale afacerii dumneavoastra. Echipa noastra analizeaza in permanenta nevoile flotei si identifica vehiculele potrivite afacerii dumneavoastra fie ca discutam de vehicule inchiriate pe termen lung, mediu sau electrice. Este datoria Arval sa cunoasca afacerea dvs.
Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima