Descrierea Arval

Despre noi

Fondată în 1989 și detinută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operational full service pentru vehicule. Arval le oferă clientilor săi – corporatii mari internationale și IMM-uri – solutii personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajatii acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. 

Consultantă specializată și servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval fată de clientii săi, sunt livrate în fiecare dintre cele 29 de tări în care activează compania, de către cei peste 7.100 angajati. 1,3 milioane vehicule închiriate în regim de leasing operational (Dec 2019) reprezintă flota Arval la nivel mondial.

 • Despre noi

  Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă aliantă strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu 3 milioane de vehicule în 50 de tări. În cadrul BNP Paribas, Arval apartine de divizia de Retail Banking. www.arval.ro www.arval.com  

 • Misiunea Arval

  Misiunea noastra este sa livram solutii eficiente si flexibile de leasing operational, companiilor de dimensiuni mici, medii si mari.

 • Promisiunea Arval

  Ne straduim in fiecare zi sa oferim cele mai bune produse si servicii care sa deserveasca in mod optim nevoile clientilor nostri.

 • Produse si servicii

  Produsele si serviciile Arval sunt create pentru a asigura succesul clientilor nostri. Oferim o gama variata de produse de leasing operational care acopera urmatoarele zone:

  • Long Term Rental - cunoscut ca leasing operational standard, pentru perioade de pana la 57 de luni. Ideal pentru afacerile care au nevoie de un numar mare de km dar functioneaza la fel de bine si ca modalitate de loializare a angajatilor clientului.

  • Mid Term Rental - simplu, flexibil si la un pret competitiv, ofera clientilor acces la autovehicule pentru perioade intre 1 si 24 luni. Perfect pentru a acoperi nevoile sezoniere, perioadele de proba ale angajatilor sau situatiile de pre-contractare.
    

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima