Leasing sau achizitie?

Leasing operational sau achizitie

Achizitia unei masini poate ocupa foarte mult timp. Permiteti-ne sa va gestionam flota si sa va optimizam bugetul.

 • VALOARE ADAUGATA AFACERII DUMNEAVOASTRA

  Leasingul operational full-service Arval va permite sa conduceti un autoturism sau o autoutilitara si sa beneficiati de oferte competitive, fara a fi nevoie de costuri de intretinere sau amortizare. Service si intretinere, accidente si asigurari sau chiar echipamente de specialitate montate pe vehicul? Toate sunt grupate intr-o singura factura lunara fixa. Pur si simplu, eliminam factorul de risc si elementele administrative ale managerului de flota din activitatea sa zilnica.

  LEASING OPERATIONAL Achizitie
  Masini noi la fiecare cativa ani ✔️
  Toate serviciile incluse ✔️
  Detineti vehiculul ✔️
  Predictibilitatea costurilor Rata lunara fixa Costuri variabile imprevizibile
 • Sustinem activ cresterea profitului companiei DVS .

  Stim ca intreprinderile mici aloca foarte mult timp administrandu-si masina - si timpul inseamna bani. Inchirierea cu Arval va ofera timp suplimentar pentru a va conduce afacerea. Toate acele costuri care anterior erau greu de previzionat (cum ar fi service si reparatii) sunt acum incluse intr-un cost fix, lunar. In plus, puteti primi inclus pachetul de servicii Arval (inclusiv asistenta rutiera si schimbarea anvelopelor). Va ajutam sa va mentineti afacerea la un nivel optim al profitabilitatii.

 • FARA BATAI DE CAP

  Aveti nevoie de cineva care sa preia bataile de cap aferente management-ului unei flote auto. Arval va pune la dispozitie Serviciul Relatii Clienti pentru suport permanent, indiferent de nevoie sau de momentul in care aceasta apare. Toate serviciile sunt, incluse iar dvs. va puteti concentra pe management-ul propriei afaceri.

 • MOBILITATE ADAPTATA NEVOILOR

  Beneficiati de cea mai buna oferta si aveti intotdeauna o masina noua, moderna si care va sprijina imaginea companiei. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti dintr-o gama variata de autovehicule, durata si kilometrajul. Totul rapid, transparent si sub forma unei rate lunare fixe. Mai mult, puteti modifica oricand contractul in functie de nevoile dvs. 

 • NEVOI PE TERMEN MEDIU SAU LUNG?

  Conceput pentru proiecte temporare sau varfuri de sezon, solutia Arval de leasing operational pe termen mediu (intre 1 si 24 luni) va permite sa alegeti  durata contractuala adecvata nevoilor dvs. Mai mult, MTR va permite sa schimbati categoriile de vehicule pe durata contractului.

  Daca nevoile de mobilitate se intind pe o perioada mai mare de timp, solutiile de leasing operational pe termen lung (intre 25 si 57 luni)  reprezinta alegerea optima.

Aveti nevoie de informatii?
Ne puteti gasi la nr de telefon 021.599.10.00

Doriti sa descoperiti Arval?

Why Arval

Ai incredere in noi.

Partener global cu peste 30 ani experienta in leasing operational.

Fii partenerul nostru

Echipa noastra de experti te ajuta sa gasesti solutiile potrivite.

Oricand si oriunde

Suntem alaturi de tine - fizic si digital oricand ai nevoie de noi.

Bucura-te de placerea condusului.

Noi ne asiguram ca masina ta este in permanenta in stare optima